Yardım 3600X Overclock Yapmak İstiyorum.

ÖrdekAbi

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
901
selam dostlar 3600x işlemcim var snowman t5 soğutucum var cpuz den full yüke bindirdiğim zaman ortalama 70 derece ile çalışıyor ve 4050mhzde çalışıyor ben işlemcimi full yükte daha çok hız aşırtma olmasını istiyorum amd ryzen masterda otomatik oc açtım ama pek işe yaramadı ne yapmamı önerirsiniz teşekkürler

4.2 Ghz 1.2V ver stabilse voltajı 10 mV 10 mV düşürerek en stabil değerde bırak. 1.2V da stabil değilse aynı şekilde 10 mV 10 mV yükselt

CTR uygulamasında slikon kalitesinide öğrenebilirsin. Ayrıca CTR uygulaması sana overclock ve undervolt ayarıda öneriyor. Direkt o değerleri referans alarak voltaj ayarı yapabilirsin.

4.2 Ghz 1.2V ver stabilse voltajı 10 mV 10 mV düşürerek en stabil değerde bırak. 1.2V da stabil değilse aynı şekilde 10 mV 10 mV yükselt

CTR uygulamasında slikon kalitesinide öğrenebilirsin. Ayrıca CTR uygulaması sana overclock ve undervolt ayarıda öneriyor. Direkt o değerleri referans alarak voltaj ayarı yapabilirsin.

4.4 ghz çıkaramazmıyın 3600 çıkaran çok kişi gördüm anakartımda iyi

Rehberdeki CTR linkini güncelledim 10 saniye önce haberiniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,612
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri