Hayır 1080P de ağır darboğaz yaşatır.Merhaba arkadaşlar 3600xt aldım ilerde 2080S Takıcam diye ama 3070 beklediğimden erken geldi ve fiyatıda uygun bu işlemcim bu ekran kartını beslermi?
Ciddimisin? Yapmaz o kadar bu işlemci 2080S Besliyor ve kartlar geliştikçe daha da rahat beslenmiyormu?Hayır 1080P de ağır darboğaz yaşatır.
2080S ten daha güçlü bir kart 3070.Ciddimisin? Yapmaz o kadar bu işlemci 2080S Besliyor ve kartlar geliştikçe daha da rahat beslenmiyormu?
@crazyreign
Hocam nvdia öyle diyorda iş real performansa gelince pek öyle olmuyor 1080 ti zamanında hatırlarsan 2070 daha performanslı diyorlardı pek de öyle olmadı.2080S ten daha güçlü bir kart 3070.
Hocam ben söylenene göre yorum yapıyorum, Nvidia CEO sundan iyi bilemezsin herhalde demi.Hocam nvdia öyle diyorda iş real performansa gelince pek öyle olmuyor 1080 ti zamanında hatırlarsan 2070 daha performanslı diyorlardı pek de öyle olmadı.
Hocam parçaları dizerken size de danıştım kasayı sizin kasadan aldım ekran kartını size sordum psu size sordum sen demiştin 2080s takcaksan alabilirsin diyeNiye Ryzen 5 3600XT aldın la?
RTX 3070 kullanmak için monitörünün en az 1440p olması gerekiyor. 1080p'de önermem.
Oha, ben öyle bir şey demiş olamamHocam parçaları dizerken size de danıştım kasayı sizin kasadan aldım ekran kartını size sordum PSU size sordum sen demiştin 2080s takcaksan alabilirsin diye![]()
Onlar için konu açabilirsin.ama 3070 daha cazip geldi daha sadece kasapsu anakart işlemci aldım napsam şimdi ben
Dediniz sordum hatta gaming edge + 3600xt 2080 takacaksan al demiştin gaming gecesinde aldım bende kutusunu açmadan satıyımmı napiyim yada 2080 alıp devammı ediyim?Oha, ben öyle bir şey demiş olamam.
Onlar için konu açabilirsin.
Oha, dediğimi hatırlamıyorum ama keşke demeseydim.Dediniz sordum hatta gaming edge + 3600xt 2080 takacaksan al demiştin gaming gecesinde aldım bende kutusunu açmadan satıyımmı napiyim yada 2080 alıp devammı ediyim?
Battık o zamanOha, dediğimi hatırlamıyorum ama keşke demeseydim.
Bence alıcı bulamazsın ona.