Muhtemelen 0.5ms düşünürüm ama piyasayı bilmiyorum şu an.bütçe yetiyorsa 0.5ms tabii ki
Öneri geldikten sonra düşünürüm. Normal hikayeli oyunlar oynasam bile fps oyuncusuyum. Bu yüzden yüksek hz düşünüyorum. Sistemime göre 360hz ideal geliyor ama mesela gidip 400hz alsam bile stabil 400 üstü almıyorum.0.5 ms 1 ms dedikleri biraz pazarlama hilesi gibi yapılan testlerde o kadar düşük ms veren ekranlar genelde TN paneller oluyor ya da çok kaliteli IPS paneller oluyor onlar gereksiz pahalı olur.
Teşekkürler. Dikkat etmem gerektiğini biliyorum.Gtg olmasına dikkat edin hocam
İşlemci nedir270hz monitör kullanıyorum ve yükseltmeye karar verdim. Sistemime göre 360hz benim için iyi ve ideal. Şu 1ms veya 0.5 ms olayını çok bilmiyorum. Biraz öneriye ihtiyacım var. Sizce hangi 360hz monitörü almalıyım?
Ryzen 5 7500Fİşlemci nedir
Fiyat olarak uygun ama anlamadığım bir konu var. Neden diğer 360hz olanlara göre daha ucuz? Asus daha ucuz ürünler mi üretiyor?
Hmm iyi işlemci şimdilik idare eder hz yükseltmen daha iyi olur. Not düşeyim işlemcierde ki ghz ne kadar yüksek olursa oyun o kadar akıcı olur örnek olarak 6 ghz olan intelin işlemcisi harbi harbi feci akıcı oluyor 60 hz de bile tabii senin 5 ghz de güzelRyzen 5 7500F
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat olarak uygun ama anlamadığım bir konu var. Neden diğer 360hz olanlara göre daha ucuz? Asus daha ucuz ürünler mi üretiyor?
5 Ghz olarak kullanıyorum. Benim kasam güzel ama uzun süredir 270hz kullanıyorum. Yani 360 üstüne çıkmak isterim ama önerilen 380 hz 0.03 ms olan monitör fena durmuyor. 360hz üstüne çıkma ihtimalim olsa bile fps bakımından 360 üstünde rahat edemem. Çünkü fps durumundan dolayı sadece 360 fps garantileyebiliyorum.Hmm iyi işlemci şimdilik idare eder hz yükseltmen daha iyi olur. Not düşeyim işlemcierde ki ghz ne kadar yüksek olursa oyun o kadar akıcı olur örnek olarak 6 ghz olan intelin işlemcisi harbi harbi feci akıcı oluyor 60 hz de bile tabii senin 5 ghz de güzel