Yardım 360mm Sıvı Soğutma Önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,758
Kasam Aerocool P500C 360mm destekliyor. taksitli şekilde max 4k bandında alınabilecek fp sıvı soğutma önerisi yaparmısınız sistem full siyah o yüzden siyah alıcam. Görünümü benim için ön planda o yüzden pompanın ordaki kısımı falan güzel olursa sevinirim.

Taksit var mı bilmiyorum bulursan LT720 de bakabilirsin
fanların argb olması şart hocam benim için. enermax içinde taksit yok maalesef. bir de bu fiyat bandı iyi mi? yoksa az daha çıkmakmı gerek illa?

fanların argb olması şart hocam benim için. enermax içinde taksit yok maalesef. bir de bu fiyat bandı iyi mi? yoksa az daha çıkmakmı gerek illa?
Çıkabilirim diyorsan kesinlikle bunu öneririm, daha dün kendim için sipariş geçtim bütün incelemelerde rakiplerini geçiyor.

Yukarıda attığım modeller fiyatına göre fp sayılabilir. Maximum ve Paraf karta vade farksız 3 taksit imkanı var.

Eğer sıvı soğutma dışında hava soğutucu değerlendirmek isterseniz. Alternatif olarak bu model bence çok şık duruyor, ben kendim kullanıyorum gayet şık ve hoş. Performans konusunda da bir eksiğini görmedim.

Eğer sıvı soğutma dışında hava soğutucu değerlendirmek isterseniz. Alternatif olarak bu model bence çok şık duruyor, ben kendim kullanıyorum gayet şık ve hoş. Performans konusunda da bir eksiğini görmedim.
bende kule tipi var zaten hocam THERMALRIGHT ASSASSIN X 120 REFINED SE PLUS . amacım görünüş ve dekor tarzı olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yukarıda attığım modeller fiyatına göre fp sayılabilir. Maximum ve Paraf karta vade farksız 3 taksit imkanı var.

ben 360mm istiyorum sizin attıklarınız hep 240mm

Lite pompadan kısık hali, Trinity olmadıkça arctic go
Yav arkadaş bu arctic en iyisi algısı nereden geliyor anlamadım, nereye baksam arctic diyor başka bir şey demiyor incelemelerde yerlerde hep rakiplerine göre
1755593191209.webp

Geri