37.000TL'ye Sistem Toplamama Yardım Eder Misiniz?

Linkide yanlış atmışım

Hangisi alınır hocam böyle yazıyorumda sizi uğraştırmıyorumdur veya sıkmıyorumdur umarım.
yok canım ne sıkması forumda online olma amacımız bu zaten :D aralarında en dolu dolusu biostar x3d pro fakat bilgi sahibi olmadığım için %100 güvenle öneremiyorum b650m-k ve b650m-p baya tercih ediliyor b840'a bakmıyorum bile.

yok canım ne sıkması forumda online olma amacımız bu zaten :D aralarında en dolu dolusu biostar x3d pro fakat bilgi sahibi olmadığım için %100 güvenle öneremiyorum b650m-k ve b650m-p baya tercih ediliyor b840'a bakmıyorum bile.
Kasa yerine bunu alsam olur mu?

Yazın ekran kartı ilavesi yapıcam 650w yeter gibi düşünüyorum RX 7700 XT için muhtemelen onu alırım.

içinde ki psuyu bilmediğim için bir şey diyemiyorum attığım kasanın içinde xpg pylon 650w bronze var.
Bu kasayı alsam ek olarak psu ne önerebilirsiniz? fiyatlar belli 2.000-3.000 kasanın tasarımı güzel olsaydı direkt alırdım fiyst performans konusunda zarara uğrayacaksam attığınızı alabilirim.

Bu kasayı alsam ek olarak psu ne önerebilirsiniz? fiyatlar belli 2.000-3.000 kasanın tasarımı güzel olsaydı direkt alırdım fiyst performans konusunda zarara uğrayacaksam attığınızı alabilirim.
nzxt c750 öneririm fiyatı güzel düşebiliyor şu anki fiyatı da güzel zaten.

valor meshin içinde gerçek kyber 750w yok o yüzden valor airi alın.
Hocam muhtemelen önerdiğiniz psuyu birde attığım kasayı alıcam.Birazdaha uyanık durursam rüyamda Valor kasa görücem,iyi geceler hocam.

@yusuf7878 hocam arkadaşın attığı güzel fakat indirim biter diye 3 tane 2.000-3.000 fiyatına psu önerebilir misiniz?

Bunu önermişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz olsun istersen İncehesap gaming gecesinden Segotep kasa alabilirsin.
Teşekkür ederim hocam Vento kasa birde c750 alıcam,stok biterse başka bir model alırım.Ram ve SSD önerebilir misiniz?

valor meshin içinde gerçek kyber 750w yok o yüzden valor airi alın.
Ram, m2ssd ve soğutucu öneriside yapabilir misin?
Thermalrightin hangi ürünü yeter buna?

@yusuf7878 hocam arkadaşın attığı güzel fakat indirim biter diye 3 tane 2.000-3.000 fiyatına psu önerebilir misiniz?

Bunu önermişti

Teşekkür ederim hocam Vento kasa birde c750 alıcam,stok biterse başka bir model alırım.Ram ve SSD önerebilir misiniz?

Ram, m2ssd ve soğutucu öneriside yapabilir misin?
Thermalrightin hangi ürünü yeter buna?
wd sn5000 veya kioxia g2 alabilirsin bütçene göre , ram olarak patriot viper venom 6000mhz cl30 var onu önermekteyim
soğutucu olarak geleceğe dönük olsun diye phantom spirit öneririm 200-250w işlemcileri soğutabiliyor.

wd sn5000 veya kioxia g2 alabilirsin bütçene göre , ram olarak patriot viper venom 6000mhz cl30 var onu önermekteyim
soğutucu olarak geleceğe dönük olsun diye phantom spirit öneririm 200-250w işlemcileri soğutabiliyor.
Bu ikisi arasında kaldım hangisi alınır?

Bu ikisi arasında kaldım hangisi alınır?

g3 iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri