Yardım 370 bine forza ne kadar mantıklı?

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
beyler forza çok hoşuma gidiyor gerek büyük bagaj alanı gerek motor hacmi ile uzun yola bile gidilir hatta ayarlanabilir camıda çok güzel ama fiyat nerdeyse ikince el araba parasında. sizce ne kadar mantıklı?

büyük motor şehirde aralara girmiyor araba mantığıyla kullanmak şeritte durmak zorunda kalıyorsun birde sanırım yakıtı bir tık fazla iyi araştırıp varsa yakında honda bayi bir otur bin üstüne

370 bine 2. elden tertemiz adv 350 alınır. Kesinlikle forzadan her anlamda daha iyi. Süspansiyonları daha konforlu ve motoru daha güçlü.

Kampanya yapılacaktır 305.000 e forza sıfır sattılar 1 ay önce. Bende forza kullanıcısıyım ama boy ile alakalı sorun yoksa (min175 cm) yamaha xmax tavsiye ederim.

Yağ yakma riskleri var diye biliyorum x maxin
nmax 125-155 kullandım çevremde de xmax kullanan çok kişi var. Hiçbirinde yağ yakma sorunu yok dostum. Keza forza da kronik olan sorunlar var.
Ön camdan gelen titreme, aynaların konforsuzluğu, kalkışlardaki debriyaj balatası ile alakalı rahatsız eden titreşim, benzin kapağının plastiğinden dolayı kapanma ve açılma aşamasındaki yaşanan zorluklar gibi. Kaldıki parça kalitesi zaten xmax in çok daha iyi premium. Honda servis olarak eskiden daha ucuzdu ama artık bir fark kalmadı. Boyumla alakalı sorun olmasa şu an xmax alırdım

Cebınde 300k olana en mantıklısı sıfır barossa jedi 730. Motor uzun ömürlü , seri hızlanıyor ve kaliteli. Maliyetine satılıyor 300 bine bedava

aynı düşüncedeydim pcx aldım 5 ay oluyor.artcın varsa xmax artcın yoksa pcx tavsiye ederim.pcx'in piyasa,tip,aralardan kaçma ,yakıtı(maxilerde zirve) gibi artıları cok.tabi benim uzun yolla işim olmadıgı için tercih ettim.gayet memnunum.xmax'de gözüm kalmadı degil.forza güzel motor hakkını yemeyeyim fakat o kasa ebatına motor hacminin küçük oldugunu düşünüyorum.yukarıda arkadasın dediği gibi 2.el adv 350 daha mantıklı geliyor.

Geri