3700x ısınma

Reaksiyon skoru
42
3700x işlemcim var wraith prism soğutucusunu kullanıyorum 85 dereceyi görüyor oyun oynarken normal mi sizce?

Gayet normal bencede ama herhangi bir fps kaybı yada performansda düşüklük darboğaza falan uğratmıyor demi

3700x işlemcim var wraith prism soğutucusunu kullanıyorum 85 dereceyi görüyor oyun oynarken normal mi sizce?
Normal. Biz 92leri gördük kapadık. Yeni soğutucu aldık. Tavsiye ederim. 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gayet normal bencede ama herhangi bir fps kaybı yada performansda düşüklük darboğaza falan uğratmıyor demi
Performans kaybı yaşamadım ben şahsım adına, ama soğutucuyu değiştirdik. Şuan 50-55 yük altında max.

Normal. Biz 92leri gördük kapadık. Yeni soğutucu aldık. Tavsiye ederim. 😁

Performans kaybı yaşamadım ben şahsım adına, ama soğutucuyu değiştirdik. Şuan 50-55 yük altında max.
Yine iyi değiştirmişsin ama 85 o işlemci için cok normal bu arada wraith prism i sattın mı yada onla işin varmı ?

Yine iyi değiştirmişsin ama 85 o işlemci için cok normal bu arada wraith prism i sattın mı yada onla işin varmı ?
Normal biliyorum da ben o derecelerde çalışsın istemiyorum. Kendimce limitim 60-65derece. Prism duruyor. Şuanlık bir işim yok onunla neden sordunuz?

soğutucu ne önerirsiniz fps düşebiliyor lol de

frekans ne oluyor çok anlamıyorum
Bütçenizi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum.
Varsa bütçeniz tavsiye ederim.

Normal biliyorum da ben o derecelerde çalışsın istemiyorum. Kendimce limitim 60-65derece. Prism duruyor. Şuanlık bir işim yok onunla neden sordunuz?

Bütçenizi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum.
Varsa bütçeniz tavsiye ederim.
Eğer hani işiniz yoksa satabilme yada parayada işiniz yoksa aramızdan birine verebilme şansın varmı ?

başka yollarla düşüremez miyim sıvı soğutma şart mıdır

frekans ne oluyor çok anlamıyorum
Dostum demek istediğim şey sen 85 derece görüyorken kaç GHz görüyorsun? MSI Afterburner kullanıyorsun sanırım, ona işlemci frekansını da ekle hem sıcaklıkları kontrol et hem de frekansı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,199
Üyeler
204,373
Son üye
furkandemirci.4994
Geri