ardaefeaes
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
3700x işlemcim var wraith prism soğutucusunu kullanıyorum 85 dereceyi görüyor oyun oynarken normal mi sizce?
Normal. Biz 92leri gördük kapadık. Yeni soğutucu aldık. Tavsiye ederim.3700x işlemcim var wraith prism soğutucusunu kullanıyorum 85 dereceyi görüyor oyun oynarken normal mi sizce?
Performans kaybı yaşamadım ben şahsım adına, ama soğutucuyu değiştirdik. Şuan 50-55 yük altında max.Gayet normal bencede ama herhangi bir fps kaybı yada performansda düşüklük darboğaza falan uğratmıyor demi
Yine iyi değiştirmişsin ama 85 o işlemci için cok normal bu arada wraith prism i sattın mı yada onla işin varmı ?Normal. Biz 92leri gördük kapadık. Yeni soğutucu aldık. Tavsiye ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Performans kaybı yaşamadım ben şahsım adına, ama soğutucuyu değiştirdik. Şuan 50-55 yük altında max.
frekans ne oluyor çok anlamıyorumGayet normal. 85 derece görürkenki frekans nedir?
Normal biliyorum da ben o derecelerde çalışsın istemiyorum. Kendimce limitim 60-65derece. Prism duruyor. Şuanlık bir işim yok onunla neden sordunuz?Yine iyi değiştirmişsin ama 85 o işlemci için cok normal bu arada wraith prism i sattın mı yada onla işin varmı ?
Bütçenizi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum.soğutucu ne önerirsiniz fps düşebiliyor lol de
frekans ne oluyor çok anlamıyorum
urun.n11.com
Eğer hani işiniz yoksa satabilme yada parayada işiniz yoksa aramızdan birine verebilme şansın varmı ?Normal biliyorum da ben o derecelerde çalışsın istemiyorum. Kendimce limitim 60-65derece. Prism duruyor. Şuanlık bir işim yok onunla neden sordunuz?
Bütçenizi bilmiyorum fakat ben bunu kullanıyorum.
Varsa bütçeniz tavsiye ederim.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ciddi misin dostum ?Eğer hani işiniz yoksa satabilme yada parayada işiniz yoksa aramızdan birine verebilme şansın varmı ?
YaaaniCiddi misin dostum ?
Dostum demek istediğim şey sen 85 derece görüyorken kaç GHz görüyorsun? MSI Afterburner kullanıyorsun sanırım, ona işlemci frekansını da ekle hem sıcaklıkları kontrol et hem de frekansı.frekans ne oluyor çok anlamıyorum