Evet bütçem yetiyor ama illaki en Pahalısı olmasına da gerek yok, eğer verilen paraya değecekse tabii ki düşünmeden alırım ama çevremde kullanan kimse olmadığı için sadece inceleme videolarını izleyerek almakta istemiyorumArctis Pro yazdığınızı görmemişim zaten. Bütçeniz yetiyorsa tabii ki Arctis Pro öneririm.
Ben de wireless daha rahat olur gündelik hayatta da kullanırım diye düşünüyorumBen wireless sevmem o yüzden üçüncü.
Öyle kullanacaksan tabii ki wireless benim dediğim kendi tercihin.Ben de wireless daha rahat olur gündelik hayatta da kullanırım diye düşünüyorum
Hocam eğer 3000 TL kadar bütçen varsa git hyperx cloud2 al dünyanın en iyi kulaklığı oyunlarda farkını göreceksin bende Logitech g633 var teske hyperx alsaydim diyorumMerhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 3 haftadır Kulaklık ve Mikrofon arıyorum ve çok kararsız kaldım, steelseries ürünlerinde karar kıldım fakat bir kaç ürün konusunda yine kararsız kaldım;
Arctis Pro Wireless + Fifine k669b mikrofon : 3750₺ Toplam
Arctis 7 Wireless + Hyperx Quadcast : 2950₺ Toplam
Arctic Pro (kablolu) + Hyperx Quadcast : 3200₺ Toplam
Arctis Pro gamedac ile'de satılıyor fakat gamedac çok gerekli bulmadım 500tl fiyat farkına deymez diye düşündüm.
Bütçe olarak 3750tl.
Mikrofon + kulaklık tavsiyeleriniz olursa seve seve alabilirim. Fiyat 3750 bulacak kulaklığın kablosuz olması tercihim.
Şimdiden teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için
3000tl bütçem olmasıyla Hyperx Cloud 2 ne alaka şuan onu anlayamadım. Fiyatı 850-900 arası diye biliyorum Cloud 2'nin.Hocam eğer 3000 TL kadar bütçen varsa git hyperx cloud2 al dünyanın en iyi kulaklığı oyunlarda farkını göreceksin bende Logitech g633 var teske hyperx alsaydim diyorum
2 seçenek arasında kararsız kaldım şuan o da kulaklık konusunda,hepsi alınır senın attığın .
Hayır dedigim 3000 TL'ye gerek yok hyperx alsan yeter diyorum3000tl bütçem olmasıyla Hyperx Cloud 2 ne alaka şuan onu anlayamadım. Fiyatı 850-900 arası diye biliyorum Cloud 2'nin.
Hocam konuyu neden hortlattın ki Eylülde açmıştım konuyu
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
bence buArctis 7 Wireless + Hyperx Quadcast : 2950₺ Toplam