610FPS alabileceksen hissedersin büyük ihtimalleşu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?
Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/
hareket netliği açısından zowie'deki dyac 2 teknolojisini daha geçebilen olmadızowie 600hz, asus 610hz den daha mı iyi abi
Fabrikada çalışıyorum extra olarak tarımla uğraşıyom , x2 kat iyisi senin olsunabi sen ne iş yapıyon sistemin fena iyi he
Ne yapacağına bağlı. Ben 60Hz kullanıyorum aslında 120 olsa daha iyiymiş diyorum ama daha fazlasını da aramam. Siz cidden 380Hz yi yetersiz buluyorsanız düşünülebilir.şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?
Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/
Allah daha çok kazandırsın abiFabrikada çalışıyorum extra olarak tarımla uğraşıyom , x2 kat iyisi senin olsun
yetersiz kesinlikle bulmuyorum zaten alalı 5-6 ay mı ne oldu. Sadece 610hz monitör çıktığını yeni gördüğüm için sormak istedim fark var mı diye.Ne yapacağına bağlı. Ben 60Hz kullanıyorum aslında 120 olsa daha iyiymiş diyorum ama daha fazlasını da aramam. Siz cidden 380Hz yi yetersiz buluyorsanız düşünülebilir.
bu seviyelerde aimde lazım 610hz monitörde alsam sabah akşam oynayan manyak biri çıkar karşıma 60hz lede vurur beniAllah daha çok kazandırsın abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yetersiz kesinlikle bulmuyorum zaten alalı 5-6 ay mı ne oldu. Sadece 610hz monitör çıktığını yeni gördüğüm için sormak istedim fark var mı diye.
Karşımdaki 540hz adamları 144 hz ile madara ediyom sjsjksbu seviyelerde aimde lazım 610hz monitörde alsam sabah akşam oynayan manyak biri çıkar karşıma 60hz lede vurur beni![]()
Gecmeye değmez ama fark olur 380 nerene yetmiyor. 9800x3d kullanman lazım bide o fpsleri almak için ben 380hz yim yine immoyum 144hz ilede immoydum hatta nerdeyse radiydim o arasiz de alacaksınız heralde duran emmi![]()
Eskiden biraz daha kolaydı immo olmak. Şimdi bence daha zor. Ascendantın da gelmesiyle...Gecmeye değmez ama fark olur 380 nerene yetmiyor. 9800x3d kullanman lazım bide o fpsleri almak için ben 380hz yim yine immoyum 144hz ilede immoydum hatta nerdeyse radiydim o ara
Ascendant geldikten sonra oldum zaten. 2023 sonlarında nerdeyse radianttım. Sonra zamanım olmadı çıkamadım. Şuanda immoyu görüyoz maxEskiden biraz daha kolaydı immo olmak. Şimdi bence daha zor. Ascendantın da gelmesiyle...
2k oled , ips ve Va panel kullandim . Benim için oled > va > ips oldu açıkçası. Samsung g65b öneririm herkeseaman de Oled kullanma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
-30k
Ya tn panel kötü değil ama diğerleri ile kıyaslar isen kötü. Tn panelde renkler , doygunluk vs daha kötü ama tepki süresi ile gecikme mükemmel. Oledler bile bu kadar iyi değil bu konuda. Detaylar daha az olduğu için diğerlerine göre , tn panelde daha iyi odaklaniyorsun. Mesela oled de fortnite oynarken vay canına diyorum , renkler çok iyitn panel çok mu kötü görünüyor mesela video izliyorum renkler çok mu kötü? hiç tn panelde kullanmadım sadece va vs ips panel kullandım şu ana kadar