380hz ile 610hz arasında bariz fark var mı?

şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?

Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/
610FPS alabileceksen hissedersin büyük ihtimalle

şu an 380hz monitör kullanıyorum. İleride sanırım 610hz bir monitör çıkacak. Fiyatından bağımsız bir şekilde soruyorum. 380den 610hz e geçsem farkı hisseder miyim? sistemimimde minimum 600fps verdiğini varsayarsak? 610hz asus'un monitörü tn panel. Bende ki 380hz olan model ips panel. 610hz iyi güzel diyelim paneli çok mu kötü gözükür ips yanında?

Monitör bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/7115...ull-hd-adaptive-sync-super-tn-gaming-monitor/
Ne yapacağına bağlı. Ben 60Hz kullanıyorum aslında 120 olsa daha iyiymiş diyorum ama daha fazlasını da aramam. Siz cidden 380Hz yi yetersiz buluyorsanız düşünülebilir.

Fabrikada çalışıyorum extra olarak tarımla uğraşıyom , x2 kat iyisi senin olsun
Allah daha çok kazandırsın abi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapacağına bağlı. Ben 60Hz kullanıyorum aslında 120 olsa daha iyiymiş diyorum ama daha fazlasını da aramam. Siz cidden 380Hz yi yetersiz buluyorsanız düşünülebilir.
yetersiz kesinlikle bulmuyorum zaten alalı 5-6 ay mı ne oldu. Sadece 610hz monitör çıktığını yeni gördüğüm için sormak istedim fark var mı diye.

Allah daha çok kazandırsın abi

yetersiz kesinlikle bulmuyorum zaten alalı 5-6 ay mı ne oldu. Sadece 610hz monitör çıktığını yeni gördüğüm için sormak istedim fark var mı diye.
bu seviyelerde aimde lazım 610hz monitörde alsam sabah akşam oynayan manyak biri çıkar karşıma 60hz lede vurur beni :ROFLMAO:

siz de alacaksınız heralde duran emmi :D
Gecmeye değmez ama fark olur 380 nerene yetmiyor. 9800x3d kullanman lazım bide o fpsleri almak için ben 380hz yim yine immoyum 144hz ilede immoydum hatta nerdeyse radiydim o ara

Gecmeye değmez ama fark olur 380 nerene yetmiyor. 9800x3d kullanman lazım bide o fpsleri almak için ben 380hz yim yine immoyum 144hz ilede immoydum hatta nerdeyse radiydim o ara
Eskiden biraz daha kolaydı immo olmak. Şimdi bence daha zor. Ascendantın da gelmesiyle...

ıps den sonra tn panele geçersen çamur gibi görürsün herşeyi. ikisini de kullandım

Eskiden biraz daha kolaydı immo olmak. Şimdi bence daha zor. Ascendantın da gelmesiyle...
Ascendant geldikten sonra oldum zaten. 2023 sonlarında nerdeyse radianttım. Sonra zamanım olmadı çıkamadım. Şuanda immoyu görüyoz max

aman de Oled kullanma :D

-30k
2k oled , ips ve Va panel kullandim . Benim için oled > va > ips oldu açıkçası. Samsung g65b öneririm herkese

tn panel çok mu kötü görünüyor mesela video izliyorum renkler çok mu kötü? hiç tn panelde kullanmadım sadece va vs ips panel kullandım şu ana kadar
Ya tn panel kötü değil ama diğerleri ile kıyaslar isen kötü. Tn panelde renkler , doygunluk vs daha kötü ama tepki süresi ile gecikme mükemmel. Oledler bile bu kadar iyi değil bu konuda. Detaylar daha az olduğu için diğerlerine göre , tn panelde daha iyi odaklaniyorsun. Mesela oled de fortnite oynarken vay canına diyorum , renkler çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,640
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri