ENES KARA 404
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
ramleri değişArkadaşlar fiyat performans olarak nasıl sistem sizce almayı düşünüyorum da fikirleriniz nelerdir?
Hayır f/p olarak düşündüm sizlere de sormak istedimVatandan almanızın özel bir sebebi var mı ?
Marka olarak mı değişeyimramleri değiş
Fiyatına göre ram cl değeri yüksek, anakart fazlasıyla giriş seviye, ssd okuma yazma hızları düşük, kasa kötü, soğutucu kötü, 4070 geçen nesilde ve multi frame gen teknolojisini desteklemiyor. Benzer bir fiyata 5060 ti 16gb sistemler var.Hayır f/p olarak düşündüm sizlere de sormak istedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Marka olarak mı değişeyim
Daha uygun önerebileceğin hazır sistem var mı taksitle alınca uçuyor fiyatlar 35k 36k civarı gibiPerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
sanırım yok ama vatandan aldığın sistemde anakart ram ve soğutucu kötüDaha uygun önerebileceğin hazır sistem var mı taksitle alınca uçuyor fiyatlar 35k 36k civarı gibi
sanırım yok ama vatandan aldığın sistemde anakart ram ve soğutucu kötü
500tl fark ile buna yükseltsem nasıl olur? GIGABYTE B650M S2H 6400(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX Anakart. Soğutucuyu da kendim özel alırım ama ram i özelleştiremem seçenek yok malesefsanırım yok ama vatandan aldığın sistemde anakart ram ve soğutucu kötü