Mehmet Can
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 396
iyi ama kasa ve power sıkıntılıToplam 3920 TL arkadaşlar sisce nasıl ?
Tamam kral 650 tl bandında kasa önerir mısınız? Psu dahiliyi ama kasa ve power sıkıntılı
O bütçede PSU dahil kasalar alınmaz PSU ayrı Kasa ayrı al.Tamam kral 650 TL bandında kasa önerir mısınız? PSU dahil
Dark Guardian Mini 4x12cm Frgb Fan Usb3.0Tamam kral 650 TL bandında kasa önerir mısınız? PSU dahil
olabilir ama ben ucuz olsun ve yakında sistem yükseltirse die 600w önerdimYa da bu PSU olabilir.
Google Search
www.google.com
Zaten ben de daha ucuz bir alternatif isterse diye önerdim.olabilir ama ben ucuz olsun ve yakında sistem yükseltirse die 600w önerdim
1600af yok 2600 kalsın.hocam hazır sistem olarak istesseniz bunu da alabilirsiniz
r5 1600af yapıp yanına da gtx 1650super ekleyip ssd yi de kingston a400 250 gb yaparsanız iyi olabilirAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bunu alacaktım zaten ama af değil artık 14nm olmuş.hocam hazır sistem olarak istesseniz bunu da alabilirsiniz
r5 1600af yapıp yanına da gtx 1650super ekleyip ssd yi de kingston a400 250 gb yaparsanız iyi olabilirAquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
o zaman o nu da alabilirsin ama 100tl daha eklersen bu olabilirBunu alacaktım zaten ama af değil artık 14nm olmuş.