Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,522
Merhabalar, en ufak bir plastik parça bile lazım olduğunda 100-150TL fiyat çeken arkadaşlar yüzünden (+ kargo da ödüyorum) 3D Printer almak istiyorum. Peşin fiyatına 5-6 taksit olabilecekse 20-22K civarına kadar bakabilirim. Genelde ekran kartı braketi, telefon tutucu, cpu koruma kutusu, m2 ssd uzatıcı gibi şeyler basmayı düşünüyorum. çevremde alacak insanlar da var biraz cihazın parasını çıkarmış olurum. Bu tür işlere 20-22K'lık bir cihaz çok mu olur az mı olur onu da bilmiyorum.
İsteklerime göre neyini nasıl seçeceğim bilmiyorum. Ufak bir parçadan tek seferde adetli şekilde basabileceğim, büyük bir şey basmak istediğimde ah buna cihazın boyu vs yetmedi keşke bir büyüğünü alsaydım dedirtmeyecek, yok yarım kaldı yok tıkandı yok doldu vs demeyeceğim bir şey olsa süper olur. Bir de normali nasıldır bilmiyorum ancak bir baskı alırken aynı odada bir insan uyuyabilir mi? Ses seviyesi eğer mümkünse düşük bir cihaz olması süper olur. Evde bunu koyabileceğim tek yerde kardeşimle birlikte kaldığım oda
ses yapacaksa gece baskı alamam
Son olarak bu cihaz 2-3 ay hiç kullanılmasa içinde flament donması vb bir şey olur mu yoksa direkt kullanmaya devam edebilir miyim?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
İsteklerime göre neyini nasıl seçeceğim bilmiyorum. Ufak bir parçadan tek seferde adetli şekilde basabileceğim, büyük bir şey basmak istediğimde ah buna cihazın boyu vs yetmedi keşke bir büyüğünü alsaydım dedirtmeyecek, yok yarım kaldı yok tıkandı yok doldu vs demeyeceğim bir şey olsa süper olur. Bir de normali nasıldır bilmiyorum ancak bir baskı alırken aynı odada bir insan uyuyabilir mi? Ses seviyesi eğer mümkünse düşük bir cihaz olması süper olur. Evde bunu koyabileceğim tek yerde kardeşimle birlikte kaldığım oda

Son olarak bu cihaz 2-3 ay hiç kullanılmasa içinde flament donması vb bir şey olur mu yoksa direkt kullanmaya devam edebilir miyim?
Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.