3D Printer Önerisi (Bütçe 20K civarı)

Ömer Murat KARACA

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,522
Merhabalar, en ufak bir plastik parça bile lazım olduğunda 100-150TL fiyat çeken arkadaşlar yüzünden (+ kargo da ödüyorum) 3D Printer almak istiyorum. Peşin fiyatına 5-6 taksit olabilecekse 20-22K civarına kadar bakabilirim. Genelde ekran kartı braketi, telefon tutucu, cpu koruma kutusu, m2 ssd uzatıcı gibi şeyler basmayı düşünüyorum. çevremde alacak insanlar da var biraz cihazın parasını çıkarmış olurum. Bu tür işlere 20-22K'lık bir cihaz çok mu olur az mı olur onu da bilmiyorum.

İsteklerime göre neyini nasıl seçeceğim bilmiyorum. Ufak bir parçadan tek seferde adetli şekilde basabileceğim, büyük bir şey basmak istediğimde ah buna cihazın boyu vs yetmedi keşke bir büyüğünü alsaydım dedirtmeyecek, yok yarım kaldı yok tıkandı yok doldu vs demeyeceğim bir şey olsa süper olur. Bir de normali nasıldır bilmiyorum ancak bir baskı alırken aynı odada bir insan uyuyabilir mi? Ses seviyesi eğer mümkünse düşük bir cihaz olması süper olur. Evde bunu koyabileceğim tek yerde kardeşimle birlikte kaldığım oda😅 ses yapacaksa gece baskı alamam 😢

Son olarak bu cihaz 2-3 ay hiç kullanılmasa içinde flament donması vb bir şey olur mu yoksa direkt kullanmaya devam edebilir miyim?

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

En kaliteli markalardan biridir

Fiyatı da 18800'müş, ekstra dikkat etmem gereken bir durum var mı hocam
Yok, kullanımı çok zor değil zaten youtube dan bakabilirsin. İngilizcen varsa yabancı çok daha fazla video var. Onun dışında çok renkli basmak istersen combo modeline de bakabilirsin. Ama çok fazla filament israf ediyor çok renkli basarken, o yüzden ben çok sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,536
Üyeler
183,300
Son üye
JohnWickk
Geri