Neler Yeni

3D Sinema izlenir mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Örneğin iki kişi konuşuyor, sadece onlar net çıkıyor, gerisi hep bulanık. Arkada bir gönderme arıyorsun, yok göstertmiyorlar. Gözü yoruyor, gözlüklüysen iyice tuhaflaşıyor... Çoğunluk sevmiyorken neden hala böyle yapıyorlar anlamıyorum.
Ben de gözlük kullanan birisi olarak bu 3D olayında çok sıkıntı yaşıyorum. İki kat gözlük takıp öyle iki buçuk saat izlemek gerekiyor filmi...

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Selam arkadaşlar sinemaya gideceğim ama sadece 3D seçeneği var. Biraz araştırma yaptım ve insanların 3D'yi beğenmediğini ve göz yorduğunu söylediklerini gördüm.

Sizce 3D güzel mi, izlenir mi?
Gerçek Kahramanı öyle izledim çok kötü ve karanlık yapıyor filmi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Selam arkadaşlar sinemaya gideceğim ama sadece 3D seçeneği var. Biraz araştırma yaptım ve insanların 3D'yi beğenmediğini ve göz yorduğunu söylediklerini gördüm.

Ben gayet severek izliyorum 3d sinema

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
3d film izlemek zevk meselesi ama eğlenceli oluyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şahsen 3D tercih etmiyorum tek seans 3D ise mecbur giriyorum. Oldum olası 3D sevemedim.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
No Way Home bekletmeye gelmez. Film çıktıktan sonra spoiler yeme ihtimalin yüksek. Şu an için 3D'ye git, daha sonra tekrar normaline gidersin veya dijitalden izlersin.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Geçende gittim hiç güzel değildi gözlüklü bile net göremediğim yerler oldu önermiyorum ama başka seçenek yoksa gidebilirsin yani

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
İnşallah pişman olmayız ya 3d aldık yapacak bir şey yok

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Hic unutmuyorum ilkokula gidiyordum. O zamanlar 3d yeni gelmişti hekesde bir heyecan vardı. Okul yonetimide sağolsun konferans salonunda 3d film yayınladılar ve o gun hepimiz koşa koşa gitmistik salona ama filmin adını hatirlayamadım. Buda böyle bir anıydı😅

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Hic unutmuyorum ilkokula gidiyordum. O zamanlar 3d yeni gelmişti hekesde bir heyecan vardı. Okul yonetimide sağolsun konferans salonunda 3d film yayınladılar ve o gun hepimiz koşa koşa gitmistik salona ama filmin adını hatirlayamadım. Buda böyle bir anıydı😅
Bize bu anıyı anlattığın için teşekkür ederiz abi

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer

İsviçrede 3D sinemaya girmiş birisi olarak Türkiye'de rezalet olduğunu onaylayabilirim 3D'nin ekstra gözlüğe falan para alıyorlar bide berbat ötesi ve evet dandik gözlükler ve görüntü kalitesi yüzündende gözleri epey yoruyor şahsen Türkiye'de 2+ saatlik bir filmi 3D izleyemiyorum gözlerimden yaş gelmeye başlıyor artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom