3K BÜTÇE 2.EL PC TOPLAMA

zSacred

80+
Reaksiyon skoru
55
Ekran kartı olarak 2.el Rx570 veya Gtx 1050 Gaming X düşünüyorum ama genellikle Rx ler mining de kullanılıyor die biliyorum bu yüzden test edip alacağım ekran kartını
İşlemci olarak Ryzen 3 3300 sıfır alıcam işlemciyi Elimde cooler master kule tipi soğutucu var onun ile kullanmayı düşünüyorum
Ram olarakda Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 bunuda sıfır alacağım
Anakart olarak Gigabyte B450M 2.el veya sıfır alıcağım temiz bulabilirsem 2.el almayı düşünüyorum anakartı
Kasa olarak Gamemax FC-9285G düşünüyorum
500gb HDD var evde

Ekran kartı olarak 2.el Rx570 veya Gtx 1050 Gaming X düşünüyorum ama genellikle Rx ler mining de kullanılıyor die biliyorum bu yüzden test edip alacağım ekran kartını
İşlemci olarak Ryzen 3 3300 sıfır alıcam işlemciyi Elimde cooler master kule tipi soğutucu var onun ile kullanmayı düşünüyorum
RAM olarakda Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 bunuda sıfır alacağım
Anakart olarak Gigabyte B450M 2.el veya sıfır alıcağım temiz bulabilirsem 2.el almayı düşünüyorum anakartı
Kasa olarak Gamemax FC-9285G düşünüyorum
500gb HDD var evde
Kasayı değiştirebilirsiniz.Bütçenizi söyleyin önerelim.

2 El toplamanı önermem. Kasa ve PSU C4 zaten. SSD Siz sistem alınmaz. 8GB Ram sistem alınmaz.

Kasayı değiştirebilirsiniz.Bütçenizi söyleyin önerelim.
Valla kasa konusunda çok kararsızım acaba 2el alıp kestirip cam panel yapıp 600+80w güç kaynağı taksam mantıklı olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 El toplamanı önermem. Kasa ve PSU C4 zaten. SSD Siz sistem alınmaz. 8GB RAM sistem alınmaz.
Şuanlık bütçem bu

Valla kasa konusunda çok kararsızım acaba 2el alıp kestirip cam panel yapıp 600+80w güç kaynağı taksam mantıklı olmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanlık bütçem bu
2. El her zaman risklidir.
Bu sistemlerden birini alabilirsin;

İkinci el alacaksınız çok dikkatli olmanız lazım ekran kartları ile mining yapılmış olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,695
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri