Çözüldü✓ 3K Bütçe Gamepad önerisi.

@federalper
gülen ve begenmeyen arkadaslar neden dualsens pc ıcın alınmıyor soyleyınde ogrenelım bılmıyorum bılmedıgımden soruyorum
Ps ve xbox nasıl olsa alıcaklar kafasında olduğu için kaliteyi düşük tutuyor sürekli drift sorunu oluyor ve çabuk yıpranıyorlar atk-gamesir-8bitdo gibi markalar aynı fiyata veya daha az fiyata daha kaliteli ürünler çıkarıyor.

@federalper
gülen ve begenmeyen arkadaslar neden dualsens pc ıcın alınmıyor soyleyınde ogrenelım bılmıyorum bılmedıgımden soruyorum
Bence piyasadaki en iyi gamepad dualsense fakat bu gamepad playstation için üretildi bilgisyarda bu ürnden tam verim alamazsınız boşa yüksek miktarda para vermiş olursunuz almak tercih meselesi ama dediğim gibi özelliklerin çoğu kullanılamıyor

Bence piyasadaki en iyi gamepad dualsense fakat bu gamepad playstation için üretildi bilgisyarda bu ürnden tam verim alamazsınız boşa yüksek miktarda para vermiş olursunuz almak tercih meselesi ama dediğim gibi özelliklerin çoğu kullanılamıyor
arkadasımda ps 5 vardı ve fazladan kolu vardı bende 1 hafta kullanmak ıcın aldıgımda gayet guzel calısmıstı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Memnun musun dostum bilgi verir misin
neye guldun kankam sen

neye guldun kankam sen
Kızdırmayın küçük enişteyi.

Sana cevap vermeyecektim ama cidden bilgilen istediğim için yazıyorum bunu. Ne 9. nesil Xbox ne de PS controller artık konsolu olmayan insanlar tarafından tercih edilmemeli. Malzeme kalitesi iyi olabilir, genel kalitesi de iyi olabilir ama drift sorunu çok yaygın. Yüzlerce alternatif çıktı artık, hem daha uygun fiyatlı hem de drift problemini neredeyse tamamen ortadan kaldırıyor. Hall effect bir yana, o bütçelere TMR joystickli, mekanik tuşlu, tuş dizilimi değiştirilebilen, şarj istasyonlu ürünler varken neden PS ya da Xbox controller tercih edilsin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Kızdırmayın küçük enişteyi.

Sana cevap vermeyecektim ama cidden bilgilen istediğim için yazıyorum bunu. Ne 9. nesil Xbox ne de PS controller artık konsolu olmayan insanlar tarafından tercih edilmemeli. Malzeme kalitesi iyi olabilir, genel kalitesi de iyi olabilir ama drift sorunu çok yaygın. Yüzlerce alternatif çıktı artık, hem daha uygun fiyatlı hem de drift problemini neredeyse tamamen ortadan kaldırıyor. Hall effect bir yana, o bütçelere TMR joystickli, mekanik tuşlu, tuş dizilimi değiştirilebilen, şarj istasyonlu ürünler varken neden PS ya da Xbox controller tercih edilsin?
tesekkurler bılgılendırdıgın ıcın 🏳️‍🌈li dostum

Yaşına veriyorum bu hareketlerini.
bence sen ılk once kendıne bak ve oyle ınsanları elestır arkadasım ilgin alakan olmayan mesajları yanıtlayıp gelıp bırde dalga gecerek konusuyorsun

engellıyorum ve
1764531411407.webp
tan kurtuluyorum ve engel lıstemın ılk uyesı oluyorsun :kekw:

🥳

Yaşına veriyorum bu hareketlerini.

boş paket gamepad hiçbir olayı yok
tamam kral ogrendım neden oyle oldugnu uzatmaya gerek yok

cok gerksız ınsanlar var su forumda

boş paket gamepad hiçbir olayı yok
neye güldün ?

engellıyorum ve Alıntıyı görüntületan kurtuluyorum ve engel lıstemın ılk uyesı oluyorsun :kekw:

🥳

tamam kral ogrendım neden oyle oldugnu uzatmaya gerek yok

cok gerksız ınsanlar var su forumda

neye güldün ?
yanlış öneri

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç