3k bütçe ile kablolu kulaklık önerisi!!!

Reaksiyon skoru
0
3k bütçem var çok süper bir fark olmadığı sürece bütçemi aşmak istemiyorum. Oyun için bu fiyata en iyi hangi kulaklığı önerirsiniz? Cloud 3 ile ilgili çok fazla olumsuz yorum var bu konuda fikri olanlar var mı? Ses kartıyla birlikte gelmediğini söylüyorlar. Cloud 2'de ses kartıyla mı geliyordu? Önerilerinize açığım.

iyzico 500tl cashback var

iyzico 500tl cashback var
hocam kablosuz kulaklıklarda performans düşüklüğü olduğunu söylüyorlar. Kablo beni rahatsız etmiyor açıkçası, cloud 3 ile kıyaslandığında acaba hangisi daha iyidir.

hocam kablosuz kulaklıklarda performans düşüklüğü olduğunu söylüyorlar. Kablo beni rahatsız etmiyor açıkçası, cloud 3 ile kıyaslandığında acaba hangisi daha iyidir.
500tllik kablosuz kulaklık alınırsa tabi performans farkı olur onları diyenler hayatlarında hiç kaliteli kablosuz kulaklık kullanmayan kişiler. Aralarında o kadar fark olacağını sanmıyorum atk iyzico ile 2150tlye geliyor cloud ııı 2700tl

500tllik kablosuz kulaklık alınırsa tabi performans farkı olur onları diyenler hayatlarında hiç kaliteli kablosuz kulaklık kullanmayan kişiler. Aralarında o kadar fark olacağını sanmıyorum atk iyzico ile 2150tlye geliyor cloud ııı 2700tl
tamamdır hocam teşekkür ettim.

Geri