dertsizdertli
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
hocam o şekilde minimum fiyatı 4200 TL tutuyor bütçemin çok üstünde.Fotoğrafını attığın masanın çekmeceli kısımları İkea'da satılıyor üstüne yine İkea'dan tabla alıp koyuyorsun.
arkadaşta aynı masayı atmış sizden önceki yorumda, sanırım bunu alıp deneyeceğim.farklı ölçü ve renk seçenekleri vardı ama bulamadım
evidea
hocam bu masayı bende aldım yaklasık 7-8 cm kısa geldi yıl bası almıstım 200 tl civarınahocam o şekilde minimum fiyatı 4200 TL tutuyor bütçemin çok üstünde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşta aynı masayı atmış sizden önceki yorumda, sanırım bunu alıp deneyeceğim.
masa cok güzel ve sağlam bu arada bakabilirsinizhocam bu masayı bende aldım yaklasık 7-8 cm kısa geldi yıl bası almıstım 200 TL civarına
Aynı kasa ve yanında 32 inç monitörle kullanıyorum bu masayı.Altına çekmeceli bişeyler istersen ikeadan bakıp ekleyebilirsin.
Fotoğrafını attığın masanın çekmeceli kısımları İkea'da satılıyor üstüne yine İkea'dan tabla alıp koyuyorsun.
farklı ölçü ve renk seçenekleri vardı ama bulamadım
evidea
hocam bu masayı bende aldım yaklasık 7-8 cm kısa geldi yıl bası almıstım 200 TL civarına
masa cok güzel ve sağlam bu arada bakabilirsiniz
hocam o şekilde minimum fiyatı 4200 TL tutuyor bütçemin çok üstünde.
arkadaşta aynı masayı atmış sizden önceki yorumda, sanırım bunu alıp deneyeceğim.
Hayırlı olsun. İşine yaradıysa cevabımı en iyi cevap olarak işaretleyebilirsinArkadaşlar tavsiyeniz üzerine ürünü biraz araştırdım. Kullanıcı yorumları güzel ve gerçek ürün fotoğraflarından atlantik çam modelini beğendim.
Çarşamba günü hepsiburadadan 779 TL'ye satın aldım. İyi ki almışım bugün geldi ürün kurulumunu yaptım. Güncel fiyatı 1465 TL olmuş bu arada. Neredeyse 2 katına çıkmış, tam zamanında almışım. İlginiz için teşekkür ederim.![]()
güle güle kullan dostumArkadaşlar tavsiyeniz üzerine ürünü biraz araştırdım. Kullanıcı yorumları güzel ve gerçek ürün fotoğraflarından atlantik çam modelini beğendim.
Çarşamba günü hepsiburadadan 779 TL'ye satın aldım. İyi ki almışım bugün geldi ürün kurulumunu yaptım. Güncel fiyatı 1465 TL olmuş bu arada. Neredeyse 2 katına çıkmış, tam zamanında almışım. İlginiz için teşekkür ederim.![]()