vq249q1aCS oyuncusuyum ve profesyonel denilcek seviyede oynuyorum va panel isterim ama kalite konusunda çoğu kişi va panel almayın diyor eger va da varsa uygun hemde KALİTELİ olabilir ama genelde IPS ciyim sonraki ay alacağım
G4 alınmaz ghosting canavarı1080p yeterliyse şayet ben 24 inch boyutunda 4 bin tl ye Legion R24E 23.8" Fhd IPS 0.5ms 180Hz Gaming Monitör 67CCGAC4TK modelini öneriyorum ama daha da kaliteli bir mal olsun diyorsan
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü
Nü Öneriyorum 4 bin tl artık bir mouse parası
İlk kez senden duydum Kullanıcısı arkadaşımda hiç bi sıkıntı yok kulaktan dolma bilgilerle inanmamak lazım ha şayet başkaları yaşamış olabilir ayrı konuG4 alınmaz ghosting canavarı
Kulaktan dolma değil aç youtubeda G serisine bak G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış ama sonuç olarak varİlk kez senden duydum Kullanıcısı arkadaşımda hiç bi sıkıntı yok kulaktan dolma bilgilerle inanmamak lazım ha şayet başkaları yaşamış olabilir ayrı konu
G4 alınmaz ghosting canavarı
Kulaktan dolma doğru söylüyor. G4’te gözle görülür ghosting yok. G3 serisi ile g5 va olanlar başka monitörler. G4 ise iki seriden de alakasız bir model.Kulaktan dolma değil aç youtubeda G serisine bak G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış ama sonuç olarak var
Arkadaşım bizzat Baya uzun süre kullanıyor taş gibi monitör ilk kez senden böyle bir sorun duydum samsung un 4k ıps monitörde var o da taş gibi ama olaya bir de şu açıdan bakmak lazım monitör işi kumar işi istersen James Donkey al istersen asus rog al illa bir sıkıntı çıkabilir ha şayet sıkıntı çıktımı iade edebilirsinKulaktan dolma değil aç youtubeda G serisine bak G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış ama sonuç olarak var
Sağol başkan yardımıma koştun hakkın ödenmezKulaktan dolma doğru söylüyor. G4’te gözle görülür ghosting yok. G3 serisi ile g5 va olanlar başka monitörler. G4 ise iki seriden de alakasız bir model.
Alıntıyı görüntüle
G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmışKulaktan dolma doğru söylüyor. G4’te gözle görülür ghosting yok. G3 serisi ile g5 va olanlar başka monitörler. G4 ise iki seriden de alakasız bir model.
Alıntıyı görüntüle
Nesi var? Sen g3 ve g5 görmemişsin belliki. Monitörden anlamıyorsun bari yalan yanlış bilgi yayma.G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış
Çok farklı bir şey yazmışım gibi birde görsel eklemişsin
tamam en iyi sen biliyorsun googlea sadece adını yazıp ghosting yazınca konular çıkıyor zaten aynen yanlış bilgi aynenNesi var? Sen g3 ve g5 görmemişsin belliki. Monitörden anlamıyorsun bari yalan yanlış bilgi yayma.
Bizzat kullanıcılar sıkıntı yaşamadığını söylüyor zaten ghosting dediğimiz olay her monitörde olabilir 240 hz bi monitör de oluşmaz Oluşursa Tepe tepe iade hakkı var ayrıca sen böyle konuşuyorsun sen hangi modeli önerdim de eleştiri yapıyosuntamam en iyi sen biliyorsun googlea sadece adını yazıp ghosting yazınca konular çıkıyor zaten aynen yanlış bilgi aynen
![]()
Sıkıntı yaşamadığını söylemesine gerek yok zaten. Monitörde ghosting kötü gecikmeden kaynaklı oluşur, aynı model monitörlerde tepki süresi değişmez. Firmware sürümü değişmedikçe veya revize edilmedikçe aynı kalır. Yani ufo testiyle ghosting performansını öğrenebilirsin, bu sayede ghosting derdi olmaz. Şans işi değil yani.Bizzat kullanıcılar sıkıntı yaşamadığını söylüyor zaten ghosting dediğimiz olay her monitörde olabilir 240 hz bi monitör de oluşmaz Oluşursa Tepe tepe iade hakkı var ayrıca sen böyle konuşuyorsun sen hangi modeli önerdim de eleştiri yapıyosun