Çözüldü✓ 3k ile 5k arası alınabilecek en iyi Monitör nedir ?

Sgockly

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
CS oyuncusuyum ve profesyonel denilcek seviyede oynuyorum va panel isterim ama kalite konusunda çoğu kişi va panel almayın diyor eger va da varsa uygun hemde KALİTELİ olabilir ama genelde IPS ciyim sonraki ay alacağım

CS oyuncusuyum ve profesyonel denilcek seviyede oynuyorum va panel isterim ama kalite konusunda çoğu kişi va panel almayın diyor eger va da varsa uygun hemde KALİTELİ olabilir ama genelde IPS ciyim sonraki ay alacağım
vq249q1a

Yanlış Bilgilendirme
İlk kez senden duydum Kullanıcısı arkadaşımda hiç bi sıkıntı yok kulaktan dolma bilgilerle inanmamak lazım ha şayet başkaları yaşamış olabilir ayrı konu
Kulaktan dolma değil aç youtubeda G serisine bak G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış ama sonuç olarak var

G4 alınmaz ghosting canavarı
Kulaktan dolma değil aç youtubeda G serisine bak G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış ama sonuç olarak var
Kulaktan dolma doğru söylüyor. G4’te gözle görülür ghosting yok. G3 serisi ile g5 va olanlar başka monitörler. G4 ise iki seriden de alakasız bir model.
IMG_3542.webp

Arkadaşım bizzat Baya uzun süre kullanıyor taş gibi monitör ilk kez senden böyle bir sorun duydum samsung un 4k ıps monitörde var o da taş gibi ama olaya bir de şu açıdan bakmak lazım monitör işi kumar işi istersen James Donkey al istersen asus rog al illa bir sıkıntı çıkabilir ha şayet sıkıntı çıktımı iade edebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaktan dolma doğru söylüyor. G4’te gözle görülür ghosting yok. G3 serisi ile g5 va olanlar başka monitörler. G4 ise iki seriden de alakasız bir model.
Alıntıyı görüntüle
Sağol başkan yardımıma koştun hakkın ödenmez 😅

Alıntıyı görüntüle
G3 ve G5de çok fazla var G4 daha azmış

Çok farklı bir şey yazmışım gibi birde görsel eklemişsin

Nesi var? Sen g3 ve g5 görmemişsin belliki. Monitörden anlamıyorsun bari yalan yanlış bilgi yayma.
tamam en iyi sen biliyorsun googlea sadece adını yazıp ghosting yazınca konular çıkıyor zaten aynen yanlış bilgi aynen

aynen-aynen-aynen.png

tamam en iyi sen biliyorsun googlea sadece adını yazıp ghosting yazınca konular çıkıyor zaten aynen yanlış bilgi aynen

aynen-aynen-aynen.png
Bizzat kullanıcılar sıkıntı yaşamadığını söylüyor zaten ghosting dediğimiz olay her monitörde olabilir 240 hz bi monitör de oluşmaz Oluşursa Tepe tepe iade hakkı var ayrıca sen böyle konuşuyorsun sen hangi modeli önerdim de eleştiri yapıyosun

Bizzat kullanıcılar sıkıntı yaşamadığını söylüyor zaten ghosting dediğimiz olay her monitörde olabilir 240 hz bi monitör de oluşmaz Oluşursa Tepe tepe iade hakkı var ayrıca sen böyle konuşuyorsun sen hangi modeli önerdim de eleştiri yapıyosun
Sıkıntı yaşamadığını söylemesine gerek yok zaten. Monitörde ghosting kötü gecikmeden kaynaklı oluşur, aynı model monitörlerde tepki süresi değişmez. Firmware sürümü değişmedikçe veya revize edilmedikçe aynı kalır. Yani ufo testiyle ghosting performansını öğrenebilirsin, bu sayede ghosting derdi olmaz. Şans işi değil yani.

X monitörde var diye y monitörde de olacak diye bir kaide yok. Aynı paneli kullanmıyorlar, ayrıca piksel overdrive optimizasyonları da farklı.

G4 samsung monitörü olmasına rağmen LG ips panel kullanıyor bu arada.

Üstteki arkadaşın dediklerini ciddiye almanı önermem. Sağdan soldan gördüğü bilgilerle konuşuyor. Paylaştığı resim ve yazdıklarından da ergen olduğu apaçık ortada. Zaman kaybı sadece. Yanlış bilgiden raporla geç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri