LutfuPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 362
3k ya kadar manyetik ve kablosuz özelliği de olan öneriniz var mı tek seçeneğim w60 galiba
gameraider k1 he3k ya kadar manyetik ve kablosuz özelliği de olan öneriniz var mı tek seçeneğim w60 galiba
akko fun683k ya kadar manyetik ve kablosuz özelliği de olan öneriniz var mı tek seçeneğim w60 galiba
kablosuz özellikleri yok hocam yanlış mıymgameraider k1 he
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
akko fun68
yok.kablosuz özellikleri yok hocam yanlış mıym
3k ya kadar manyetik ve kablosuz özelliği de olan öneriniz var mı tek seçeneğim w60 galiba
kablolu hiç kullanmadım ihtiyaç olmuyor mu kablosuzayok.
çok mu lazım.
w60 da kablosuz değil ki
bu aklımda ama bir kaç gündür stok gelmiyor beklemeye değer mi diyorsun
yani aldım memnum 1 ay oldu alalı yaklaşık basma hissiyatı filan güzel ama 2 sıkıntı var benim için keşke tr lay olsaymış birde büyük enterla 4 4lük olurmuş onun dışında beyaz kirlenir dedim ama hiç öyle olmadı 1 ay paşa gibi gitti 2 kez filan jarza taktım çok aktif oynamıyorum ama rgb kapalıyken batarya baya götürüyor açıkçası bide 100lük klavyeden geçiyorsan bi tık alışma süresi var aklında bulundurbu aklımda ama bir kaç gündür stok gelmiyor beklemeye değer mi diyorsun
evet klavye sabit kalan bir şey mouse gibi hareketli bir şey değil.kablolu hiç kullanmadım ihtiyaç olmuyor mu kablosuza