mysticbaskan
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Patlattım hocam eyvallahAl gitsin
direk orjinali al gitsin bu fiyata üründe bir kusur olursa direk yenisini yolluyorlar kafa rahat olur.Selamlar, amazonda kampanyayla xbox controller 3.1 e geliyor gamepadler hakkında hiçbir bilgim yok ne alınır ne alınmalı, düşük bütçe bir tane almıştım ama daha kullanmadan bozuldu, 4 e kadar çıkabilirim ne önerirsiniz? 3.1 e xbox controller alınır mı?
Ben de öyle düşündüm hocam ama bi farklılık yapıp mediamarkttan pembesini aldım kuponla 3.4 e geldi bakalım umarım pişman olmamdirek orjinali al gitsin bu fiyata üründe bir kusur olursa direk yenisini yolluyorlar kafa rahat olur.
Pc de mi kullanacaksın?Selamlar, amazonda kampanyayla xbox controller 3.1 e geliyor gamepadler hakkında hiçbir bilgim yok ne alınır ne alınmalı, düşük bütçe bir tane almıştım ama daha kullanmadan bozuldu, 4 e kadar çıkabilirim ne önerirsiniz? 3.1 e xbox controller alınır mı?
Evet, rekabetçi oyunlar için değil sadece korku ve hikaye içinPc de mi kullanacaksın?
Cyclone 2 alın fazlasıyla memnun bırakır, tuşları membran olmadığı için daha hisli olacaktır ve neye bastığınızı hissettirecektir. Xbox'tan çok daha kaliteli sticklere sahiptir drift oluşma riski yoktur. Multiplatform destekler ve olurda fps oynamak isterseniz ilerde bunun için triger lock özelliğinden yararlanıp tıpkı tetik gibi kullanırsınız triger tuşlarını. Tartışmaya kapalıdır yani xbox'ı böyle bi gamepad ile kıyas etmek bile cyclone 2 ye hakaret.Evet, rekabetçi oyunlar için değil sadece korku ve hikaye için
Hocam pilli mi bu yoksa şarj edilebiliyor muCyclone 2 alın fazlasıyla memnun bırakmaktır, tuşları membran olmadığı için daha hisli olacaktır ve neye bastığınızı hissettirecektir. Xbox'tan çok daha kaliteli sticklere sahiptir drift oluşma riski yoktur. Multiplatform destekler ve olurda fps oynamak isterseniz ilerde bunun için triger lock özelliğinden yararlanıp tıpkı tetik gibi kullanırsınız triger tuşlarını. Tartışmaya kapalıdır yani xbox'ı böyle bi gamepad ile kıyas etmek bile cyclone 2 ye hakaret.
ŞarjlıHocam pilli mi bu yoksa şarj edilebiliyor mu