Gamepower horizon a ne dersin bence gayet başarılı bir kasa 3senedir kullanıyorum.![]()
Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Hocam ekran kartı sigar mi emin değilimGamepower horizon a ne dersin bence gayet başarılı bir kasa 3senedir kullanıyorum.
360m sıvı soğutma sığar mı bilmiyorum
Sığar kasa kocaman Da-c sistemdeki vento kasayı yan yana koyunca minicik kalıyor ventoHocam ekran kartı sigar mi emin değilim
Ozaman alabilirsin bütçe sıkıntıysaSığar kasa kocaman Da-c sistemdeki vento kasayı yan yana koyunca minicik kalıyor vento
Buna sigiyosa malzeme degerlendirecegm peki onerecegnz daha fazla fan sayili bir kada varmi yoksa bunun fan buyuklugu iyi mi![]()
Lian Li Lancool 216 Siyah ARGB E-ATX Mid Tower Bilgisayar Kasası
Aynı Gün Kargo & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Mesh bir kasa olursa daha iyi olmaz miBuna sigiyosa malzeme degerlendirecegm peki onerecegnz daha fazla fan sayili bir kada varmi yoksa bunun fan buyuklugu iyi mi
Sigar hocam. İçindeki fanlar yeterli hocam + kalitlei bir sıvı soğutucu alırsınız. bunun hava akışı da iyi tavsiye ederimBuna sigiyosa malzeme degerlendirecegm peki onerecegnz daha fazla fan sayili bir kada varmi yoksa bunun fan buyuklugu iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesh bir kasa olursa daha iyi olmaz mi
Deepcool CG560 Veya CG540 ne kadar sivi soğutucu destekliyor bilmiyorum ama 38 CM ekran karti destekliyorArkadaşlar bana 360mm corsair sivi sogutucu
Atx anakart ve 4070 ti ekran kartinin sigdigi ayni zamanda mesh ve hava akiminin guzel oldugu bir kasa onerin bir haftadir ariyorum bulamadim
sivi soğutucu da destekliyordur herhaldeDeepcool CG560 Veya CG540 ne kadar sivi soğutucu destekliyor bilmiyorum ama 38 CM ekran karti destekliyor