3k'ya kadar Kamera önerisi

pc ustasi1

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,341
beyler 12k abonem var yt'de artık yavaştan profesyonelleşmek istiyorum kaliteli olsun beni götürsün biraz

yer sıkıntı değil bana odamda yaşıyorum zaten okul dışında sadece lavabo için çıkıyorum
en fazla bu olur hocam 7 hayla guncel facebook marketplace veya guruplardanda denk gelebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanalinizi paylaşabilirmisiniz içeriklerinizi merak ettim

en fazla bu olur hocam 7 hayla guncel facebook marketplace veya guruplardanda denk gelebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanalinizi paylaşabilirmisiniz içeriklerinizi merak ettim
Maalesef hocam prensiplerim gereği paylaşamıyorum maruz görün lütfen 🙏

Maalesef hocam prensiplerim gereği paylaşamıyorum maruz görün lütfen 🙏
Hocam aslinda telefonunuzu satip onun ustune 3k koyuo kaliteli kameraya sahip telefon alabilirsiniz. Artik kaliteli telefon kameralari belli butcenin altinda kameralardan iyi is yapiyor. Kanaliniz icin basarilarinizin devamini dilerim :)

Hocam aslinda telefonunuzu satip onun ustune 3k koyuo kaliteli kameraya sahip telefon alabilirsiniz. Artik kaliteli telefon kameralari belli butcenin altinda kameralardan iyi is yapiyor. Kanaliniz icin basarilarinizin devamini dilerim :)
Teşekkür ediyorum. Ailem TR ailesi olduğu için telefon almıyorlar üniyi kazanırsan alırız diyorlar maalesef onada 1 yıl var

benim onerimde o ama arkadaş in ailesi izin vermiyormuş
hocam kulakliklardan anliyorsaniz enson konuma bakarmisiniz

Hocam webcaminiz gayet güzel duruyordu özellikle alttaki konumuna bayılmıştım :ROFLMAO:

benim onerimde o ama arkadaş in ailesi izin vermiyormuş
hocam kulakliklardan anliyorsaniz enson konuma bakarmisiniz
Maalesef kulaklik hakkinda cok bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim sizede.

Geri