pc ustasi1
80+ Silver
beyler 12k abonem var yt'de artık yavaştan profesyonelleşmek istiyorum kaliteli olsun beni götürsün biraz
beyler 12k abonem var yt'de artık yavaştan profesyonelleşmek istiyorum kaliteli olsun beni götürsün biraz
yer sıkıntı değil bana odamda yaşıyorum zaten okul dışında sadece lavabo için çıkıyorumMesaj otomatik birleştirildi:
gopro hero 7 -8 falan bulunur bu butcede buna 128 lik sd kart alirsan yer sorunuda olmaz
en fazla bu olur hocam 7 hayla guncel facebook marketplace veya guruplardanda denk gelebiliryer sıkıntı değil bana odamda yaşıyorum zaten okul dışında sadece lavabo için çıkıyorum
Maalesef hocam prensiplerim gereği paylaşamıyorum maruz görün lütfenen fazla bu olur hocam 7 hayla guncel facebook marketplace veya guruplardanda denk gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanalinizi paylaşabilirmisiniz içeriklerinizi merak ettim
Hocam aslinda telefonunuzu satip onun ustune 3k koyuo kaliteli kameraya sahip telefon alabilirsiniz. Artik kaliteli telefon kameralari belli butcenin altinda kameralardan iyi is yapiyor. Kanaliniz icin basarilarinizin devamini dilerimMaalesef hocam prensiplerim gereği paylaşamıyorum maruz görün lütfen
Teşekkür ediyorum. Ailem TR ailesi olduğu için telefon almıyorlar üniyi kazanırsan alırız diyorlar maalesef onada 1 yıl varHocam aslinda telefonunuzu satip onun ustune 3k koyuo kaliteli kameraya sahip telefon alabilirsiniz. Artik kaliteli telefon kameralari belli butcenin altinda kameralardan iyi is yapiyor. Kanaliniz icin basarilarinizin devamini dilerim
benim onerimde o ama arkadaş in ailesi izin vermiyormuşHocam aslinda telefonunuzu satip onun ustune 3k koyuo kaliteli kameraya sahip telefon alabilirsiniz. Artik kaliteli telefon kameralari belli butcenin altinda kameralardan iyi is yapiyor. Kanaliniz icin basarilarinizin devamini dilerim
ANDJMFG BADSFÇBGSDŞFJN Gece gece patlattıydın beniHocam webcaminiz gayet güzel duruyordu özellikle alttaki konumuna bayılmıştım
Maalesef kulaklik hakkinda cok bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim sizede.benim onerimde o ama arkadaş in ailesi izin vermiyormuş
hocam kulakliklardan anliyorsaniz enson konuma bakarmisiniz
ÇAKMaalesef kulaklik hakkinda cok bilgim yok yanlis bilgi vermeyeyim sizede.