mychar276 80+ Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 324 Reaksiyon skoru 198 8 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Kaliteli 3x3 rubic küpü arıyorum. Önereceğiniz marka var mı? 500 TL üstüne çıkmazsa iyi olur tercihen 350 TL civarı arıyorum.
Merhaba arkadaşlar. Kaliteli 3x3 rubic küpü arıyorum. Önereceğiniz marka var mı? 500 TL üstüne çıkmazsa iyi olur tercihen 350 TL civarı arıyorum.
mychar276 80+ Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 324 Reaksiyon skoru 198 8 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Arkadaşlar araştırdım biraz şunu buldum internette testleri vs. iyi diyorlar. coverzone Monster Go Manyetik 3x3 Rubik Küp Zeka Küpü MG 356 EDU Klasik 48 Mıknatıslı Türkiye Resmi Satıcısı (GAN Üretimidir) : Amazon.com.tr: Oyuncak coverzone Monster Go Manyetik 3x3 Rubik Küp Zeka Küpü MG 356 EDU Klasik 48 Mıknatıslı Türkiye Resmi Satıcısı (GAN Üretimidir) : Amazon.com.tr: Oyuncak www.amazon.com.tr Birde biraz daha uyguna bu var MoYu Meilong 3M 3x3 Manyetik Profesyonel Rubik Küp Speed Cube : Amazon.com.tr: Oyuncak MoYu Meilong 3M 3x3 Manyetik Profesyonel Rubik Küp Speed Cube : Amazon.com.tr: Oyuncak www.amazon.com.tr
Arkadaşlar araştırdım biraz şunu buldum internette testleri vs. iyi diyorlar. coverzone Monster Go Manyetik 3x3 Rubik Küp Zeka Küpü MG 356 EDU Klasik 48 Mıknatıslı Türkiye Resmi Satıcısı (GAN Üretimidir) : Amazon.com.tr: Oyuncak coverzone Monster Go Manyetik 3x3 Rubik Küp Zeka Küpü MG 356 EDU Klasik 48 Mıknatıslı Türkiye Resmi Satıcısı (GAN Üretimidir) : Amazon.com.tr: Oyuncak www.amazon.com.tr Birde biraz daha uyguna bu var MoYu Meilong 3M 3x3 Manyetik Profesyonel Rubik Küp Speed Cube : Amazon.com.tr: Oyuncak MoYu Meilong 3M 3x3 Manyetik Profesyonel Rubik Küp Speed Cube : Amazon.com.tr: Oyuncak www.amazon.com.tr