Neler Yeni

4.000 TL Bütçeyle Sağlam Sandalye Önerisi

Shourd

80+ Gold
Bütçe
4000
Arkadaşlar, açtığım konuya iyi öneri gelmedi, o yüzden buradan tekrar sorayım.
4.000 TL bütçem var ve sağlam, kaliteli bir sandalye almak istiyorum. Sizce bu fiyat aralığında en iyi seçenekler neler? Yoksa bıraktığım linkteki sandalyeyi almalı mıyım?
Önerilerinizi bekliyorum.

bu arada bunu buldum sizce bu nasıl

xTURANN

80+ Silver
Hocam, oyuncu koltuğu fiyatlarına bütçeniz yetmiyorsa ( en basitinden hawk ), ofis koltuğu bakın. Emin olun daha iyi olacaktır.

Seçtiğiniz model üzerine konuşmak gerekirse, çok terletir. Malzemesi kötü gözüküyor. Tasarımı da öyle. Kolçaklar hele ölüm.

Shourd

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, oyuncu koltuğu fiyatlarına bütçeniz yetmiyorsa ( en basitinden hawk ), ofis koltuğu bakın. Emin olun daha iyi olacaktır.

Seçtiğiniz model üzerine konuşmak gerekirse, çok terletir. Malzemesi kötü gözüküyor. Tasarımı da öyle. Kolçaklar hele ölüm.
peki ofis koltuğu öneriniz varmı

Shourd

80+ Gold

Shourd

80+ Gold
Telefondayım atamıyorum maalesef seduna Thunder pro olarak aratabilirsin lakin 5k olmuş belki kendi sitesinde daha ucuzdur indirimle 4 e felan gelebilir
o kadar bütçem olsa biraz daha bekler daha iyisini alırım neyse sanırım bu attığımı alıcağım trendyolda fln baya yorumu var idefixten almicaktımda trendyola göre 300tl ucuzmuş .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefondayım atamıyorum maalesef seduna Thunder pro olarak aratabilirsin lakin 5k olmuş belki kendi sitesinde daha ucuzdur indirimle 4 e felan gelebilir
bu nasıl olur benim attığımı bumu bu arada görünüş olarak attığım çok daha iyi ya

bu sandalye birde buna tip oalrak benziyen bu var hangisini alsam kararsız kaldım

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
birde bunu buldum bu kumaşmış diğerinin derisi soyulurmu acaba dedim ondan bu daha iyi olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

birde bunu buldum bu kumaşmış diğerinin derisi soyulurmu acaba dedim ondan bu daha iyi olabilir

satın aldım bunu

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Koray D

Shourd

80+ Gold
boyutu küçük bende almadan önce araştırmıştım konfor olarak bilemem
boyutu küçükse iyi bende pek uzun birisi değilim ayrıca boyut olarak büyük olursa sıkıntı olurdu bana aile evindeyim ailem çok büyük almamı istemedi bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürler

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Koray D
boyutu küçükse iyi bende pek uzun birisi değilim ayrıca boyut olarak büyük olursa sıkıntı olurdu bana aile evindeyim ailem çok büyük almamı istedi bunu söylediğiniz iyi oldu teşekkürler
o zaman bu iyi bir seçim olmuş benim koltuk odanın yarısı kaplıyor en düşükte boyu 140 öne ve yana 65cm civarı yatıp yatmamaya bağlı değişiyor

Shourd

80+ Gold
o zaman bu iyi bir seçim olmuş benim koltuk odanın yarısı kaplıyor en düşükte boyu 140 öne ve yana 65cm civarı yatıp yatmamaya bağlı değişiyor
sizde ne var koltuk olarak?

Top Bottom