cloud 3 wireless onerebilirim 2 3 eq ayari ile ses kalitesini cok ust konuma getirebiliyorsun almayi dusunursen mikrofon test videolari var ben ekstra sonar ile kullaniyorum discord uzerinden konusabiliriz eq ayari icinde ngenuity.Merhabalar. 4000-4500 TL civarına kablosuz kulaklık arıyorum. Önceliğim ses kalitesi ve mikrofon kalitesi. Önerebilirseniz sevinirim.
O fiyat bandında benim gözüme de Cloud 3 takıldı. Kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim.Cloud 3 wireless önerebilirim ses kalitesi konusunda bazı arkadaşlar olumsuz yorum yapıyor çok fazla kulaklık ile karşılaştırma yapmadığımdan bilemem ama oyunlarda gayet yeterli mikrofunu iyi ve özellikle pil performansı bu fiyat bandında mükemmel bana göre .
default ayarlarinda bas agritabiliyor.Cloud 3 wireless önerebilirim ses kalitesi konusunda bazı arkadaşlar olumsuz yorum yapıyor çok fazla kulaklık ile karşılaştırma yapmadığımdan bilemem ama oyunlarda gayet yeterli mikrofunu iyi ve özellikle pil performansı bu fiyat bandında mükemmel bana göre .
eq ayarı lazım dolbydendefault ayarlarinda bas agritabiliyor.
ben sahsen kendi uygulamasindan yaptim dolby kullanan arkadasima tavsiye ettim oda vazgecti dolbyden.c3 wireless iyi ürün cs için kullanıyorum beni tatmin etti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eq ayarı lazım dolbyden
Hocam dg hediyesi olarak alınacak da kablosuz kulaklık ve DualSense arasında kaldım o yüzden öneri alayım dedim. Memnunsanız Cloud 3’ten düşünebilirim onu.cloud 3 wireless onerebilirim 2 3 eq ayari ile ses kalitesini cok ust konuma getirebiliyorsun almayi dusunursen mikrofon test videolari var ben ekstra sonar ile kullaniyorum discord uzerinden konusabiliriz eq ayari icinde ngenuity.
sahsen memnunum sarj durumu 120 saate kadar gidiyor 3 gun test ettim gunluk ortalama 5 ile 8 saat arasinda kullandim ve 100 den 97 ye dusmustu cekme durumu size bagli biraz o yuzden birsey diyemem fakat hic ses bozulmasi yasatmadi uzaklik icin.Hocam dg hediyesi olarak alınacak da kablosuz kulaklık ve DualSense arasında kaldım o yüzden öneri alayım dedim. Memnunsanız Cloud 3’ten düşünebilirim onu.
@Amazon şarj durumu, çekme mesafesi vs. nasıldır hocam peki?
4300’e değer mi peki?sahsen memnunum sarj durumu 120 saate kadar gidiyor 3 gun test ettim gunluk ortalama 5 ile 8 saat arasinda kullandim ve 100 den 97 ye dusmustu cekme durumu size bagli biraz o yuzden birsey diyemem fakat hic ses bozulmasi yasatmadi uzaklik icin.
ayarların görüntüsünü atabilir misin rica etsem ben de deneyeyimben sahsen kendi uygulamasindan yaptim dolby kullanan arkadasima tavsiye ettim oda vazgecti dolbyden.
değer4300’e değer mi peki?
ben 3300 e almisim toplam 15 gun faturali sekilde.4300’e değer mi peki?
bilgisayarda degilim istersen dm den yaz veya dc adini at hocamayarların görüntüsünü atabilir misin rica etsem ben de deneyeyim
değer
dmden yazdımben 3300 e almisim toplam 15 gun faturali sekilde.
bilgisayarda degilim istersen dm den yaz veya dc adini at hocam