oyun oynuyorum ama sistemde değiştireceğim onun için sordumOyun oynuyorsanız yararını görürsünüz diyim ama günlük kullanımlık bi pc yse gerek yok bence
1 2 yıla kadar değiştiririmoyun oynuyorum ama sistemde değiştireceğim onun için sordum
Güncel bir sisteme geçiceksen 32 yapabiliyorsan daha mantıklı olur 16 yetersiz kalmaya başladı. Ayrıca ddr5 geçiceksen yeni sisteme aktaramazsın.oyun oynuyorum ama sistemde değiştireceğim onun için sordum
Hee anladım. Hocam o zaman yeni bi anakarta geçecekseniz hiç gerek yok almanıza bence, bende ddr3 16gb ram kullanıyorum güzel, ama sizin durumunuzda olsam geçmezdim ama yine de siz bilirsiniz.oyun oynuyorum ama sistemde değiştireceğim onun için sordum
Yani yükseltmene değmez yeni sistemde kullanamayacağın için.Güncel bir sisteme geçiceksen 32 yapabiliyorsan daha mantıklı olur 16 yetersiz kalmaya başladı. Ayrıca ddr5 geçiceksen yeni sisteme aktaramazsın.
onu bende biliyorum 1 2 yıl idare etsin diye dedimGüncel bir sisteme geçiceksen 32 yapabiliyorsan daha mantıklı olur 16 yetersiz kalmaya başladı. Ayrıca ddr5 geçiceksen yeni sisteme aktaramazsın.
Sistemi güncellemene 1 2 yıl varsa daha yapabilirsin ikinci el alırsan daha iyi olur elindekileri de satarsın.onu bende biliyorum 1 2 yıl idare etsin diye dedim
DDR 3 de pek bi değerleri yok hani yapsanda kaybın olmaz parasal olarak 1 2 yıl diyorsun yap gitsin etkisi olur elbetonu bende biliyorum 1 2 yıl idare etsin diye dedim