4.500 TL Fiyat Bandında Monitör Önerisi

Xenon123

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4500
Çok uzun olmayan araştırmalarımdan sonra MSI G244F 23.8" 180 Hz monitörünü buldum monitörün herhangi bir sıkıntısı var mıdır ya da bu fiyat bandında bundan daha iyi bir şey alabilir miyim? Öyle yükseklik ayarı ya da sağa sola dönmesine pek ihtiyacım yok bu monitörde olduğu gibi sadece yukarı aşağı eğme olsun yeterli birde gamingen'e güvenebilir miyim ölü pikselli mal falan yollamazlar diye düşünüyorum.

Çok uzun olmayan araştırmalarımdan sonra MSI G244F 23.8" 180 Hz monitörünü buldum monitörün herhangi bir sıkıntısı var mıdır ya da bu fiyat bandında bundan daha iyi bir şey alabilir miyim? Öyle yükseklik ayarı ya da sağa sola dönmesine pek ihtiyacım yok bu monitörde olduğu gibi sadece yukarı aşağı eğme olsun yeterli birde gamingen'e güvenebilir miyim ölü pikselli mal falan yollamazlar diye düşünüyorum.
Attigin alinabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu da olabilir.

Tesekkürler lenovo daha cazip geldi gecikme seviyeleriyle vs.

merhabalar asus vg249q3a modelin değelendirebilirsin 180 hz 1 ms fast ıps ekran tercih edebilirsin

Şuan Lenovo r24e ve asus vg249q3a arasında kaldım monitör teknolojilerini pek bilmiyorum ama ekran kartım nvdia ne almalıyım sizce özellikleri aynı sanırım gördüğüm kadarıyla sadece lenovo'da hareket kabiliyetleri daha fazla çok kararsız kaldım teknolojileri bilmediğim için bir yerde gormustum birisi nvdia birisi amd ekran kartlarıyla daha uyumlu diye bilmediğimden sordum.

Geri