Ben bu şekilde kendi düzeyimde karşılaştırma yapmıştım umarım işine yarar.iyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.
Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var
Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.
G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.
Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.
Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.
G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.
Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.
Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.
Ben şu an Corsair void rgb elite usb kullanıyorum ortalama 390 gram civarı hs80 368 gram benim için çok problem olmaz ağırlıkBen bu şekilde kendi düzeyimde karşılaştırma yapmıştım umarım işine yarar.
Bence ağırlık dağılımı kötü ben de o gramajlarda kulaklıklar kullandım ama hs80 rahatsız hissettiriyor.Ben şu an Corsair void rgb elite usb kullanıyorum ortalama 390 gram civarı hs80 368 gram benim için çok problem olmaz ağırlık
Bütçe artarsa her türlü Barracuda Pro'dan ziyade malzeme kalitesi kabulse ve çatlama/kırılma ihtimali göze alınırsa Barracuda Pro denebilir, mikrofonu karşıya sesi iletir ancak ne kadar iyi mikrofon performansı beklenildiğine göre de (performansı) daha geride denebilir ve segmentine göre kötü olduğu da bir gerçek (ve ne kadar iyi de olsa almazdım açıkçası bu ürünü, maksat ürünü belirtmek).Ortalamaya vurursak hs80 veya cloud 3. Bütçe artarsa her türlü barracuda pro diyorsun. Pro nun mic baya vasat ama öyle bir de eksisi var
Ağırlık dengesi yukarıdan baskı olarak mı kötü yoksa yukarıdan olan denge yerinde ancak kenarlardan mı sıkıyor?Bence ağırlık dağılımı kötü ben de o gramajlarda kulaklıklar kullandım ama hs80 rahatsız hissettiriyor.
bana parasına göre her şeyi mükemmele yakın performans verecek bi kulaklık lazım. HS80 bu yüzden ağır basıyor, G733 mic hs kadar olamaz ama ses kalitesi iyi deniliyor bu ikisi arasında kararsızımBütçe artarsa her türlü Barracuda Pro'dan ziyade malzeme kalitesi kabulse ve çatlama/kırılma ihtimali göze alınırsa Barracuda Pro denebilir, mikrofonu karşıya sesi iletir ancak ne kadar iyi mikrofon performansı beklenildiğine göre de (performansı) daha geride denebilir ve segmentine göre kötü olduğu da bir gerçek (ve ne kadar iyi de olsa almazdım açıkçası bu ürünü, maksat ürünü belirtmek).
Cloud 3 Wireless alıp, eqolayzer ayarı yapılıp, yurt dışından kumaş ped temin etmek en mantıklısı olarak geliyor. Ses kalitesinin ayarlamayla daha iyi olduğu yazılıyor (@ynsemreuzun), konforu konusunda fazla yerilmiyor, malzeme kalitesi muadillerine göre daha iyi, en önemli noktası pil ömrü; diğerlerine göre en iyisi denebilir bu konuda, bu da kulaklıkta sonradan elde edilemeyen bir durum. Diğer modeller de iyi değerlere sahip ancak Cloud 3 Wireless bu konuda çok daha önde.
HS80 de beğeniliyor ancak yazıldığı gibi ağır ve pedi konusunda (konfor) yazan da var iskeletinden ziyade, bu ağırlığa göre 25-27 saat pil ömrü de iyi değil.
Her yerde kullanılmak isteniyorsa Nova 5 Wireless, ev içinde kullanılacaksa Cloud 3 Wireless alınabilir. Her iki modele de ayar yapmak gerekiyor ve uğraştırmıyor fazla, aradaki fark hissedilirse kendine çekiyor bu ayar meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağırlık dengesi yukarıdan baskı olarak mı kötü yoksa yukarıdan olan denge yerinde ancak kenarlardan mı sıkıyor?
hocam sağlam araştırma yapmışsınızBütçe artarsa her türlü Barracuda Pro'dan ziyade malzeme kalitesi kabulse ve çatlama/kırılma ihtimali göze alınırsa Barracuda Pro denebilir, mikrofonu karşıya sesi iletir ancak ne kadar iyi mikrofon performansı beklenildiğine göre de (performansı) daha geride denebilir ve segmentine göre kötü olduğu da bir gerçek (ve ne kadar iyi de olsa almazdım açıkçası bu ürünü, maksat ürünü belirtmek).
Cloud 3 Wireless alıp, eqolayzer ayarı yapılıp, yurt dışından kumaş ped temin etmek en mantıklısı olarak geliyor. Ses kalitesinin ayarlamayla daha iyi olduğu yazılıyor (@ynsemreuzun), konforu konusunda fazla yerilmiyor, malzeme kalitesi muadillerine göre daha iyi, en önemli noktası pil ömrü; diğerlerine göre en iyisi denebilir bu konuda, bu da kulaklıkta sonradan elde edilemeyen bir durum. Diğer modeller de iyi değerlere sahip ancak Cloud 3 Wireless bu konuda çok daha önde.
HS80 de beğeniliyor ancak yazıldığı gibi ağır ve pedi konusunda (konfor) yazan da var iskeletinden ziyade, bu ağırlığa göre 25-27 saat pil ömrü de iyi değil.
Her yerde kullanılmak isteniyorsa Nova 5 Wireless, ev içinde kullanılacaksa Cloud 3 Wireless alınabilir. Her iki modele de ayar yapmak gerekiyor ve uğraştırmıyor fazla, aradaki fark hissedilirse kendine çekiyor bu ayar meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağırlık dengesi yukarıdan baskı olarak mı kötü yoksa yukarıdan olan denge yerinde ancak kenarlardan mı sıkıyor?
sana zahmet özelden iletir misin deneyeyim ben de.bende ses kalitesi olarak dolby den ayar çektim mükemmel oldu isteyen arkadaşlar olursa paylaşırım
logitech alBirkaç model düşünüyorum ama kafama takılan konular var. Siz hangisini neden önerirsiniz ? Farklı marka model önerisi de alabilirim. Kablosuz tercihim.
Corsair aralarında en iyisi gibi görünüyor ama Türkiye ye desteği bulunmuyor yarın bir gün bir şey olsa satıcının inisiyatifine kalıyoruz. Diğer markalar hakkında bilgim yok. Razer de aynı şekilde.
![]()
Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G733 7.1 981-000883 Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.919,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair HS80 RGB Wireless Premium Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.510,21 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 PRO Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz özelliklerini incele, 7.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com