Neler Yeni

Yardım 4-6k Arası Kablosuz Kulaklık Önerisi

EnEES4113

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Enes
G733 öneririm

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
iyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.

Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var

Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.

G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.

Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.

Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.

G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.

Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.

Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.
Ben bu şekilde kendi düzeyimde karşılaştırma yapmıştım umarım işine yarar.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Burak
nova 5 ,hs80
tavsiye ederim

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Tarık
Ben bu şekilde kendi düzeyimde karşılaştırma yapmıştım umarım işine yarar.
Ben şu an Corsair void rgb elite usb kullanıyorum ortalama 390 gram civarı hs80 368 gram benim için çok problem olmaz ağırlık

Son düzenleme:

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Ben şu an Corsair void rgb elite usb kullanıyorum ortalama 390 gram civarı hs80 368 gram benim için çok problem olmaz ağırlık
Bence ağırlık dağılımı kötü ben de o gramajlarda kulaklıklar kullandım ama hs80 rahatsız hissettiriyor.

MoonWalk

80+ Bronze
Ortalamaya vurursak hs80 veya cloud 3. Bütçe artarsa her türlü barracuda pro diyorsun. Pro nun mic baya vasat ama öyle bir de eksisi var
Bütçe artarsa her türlü Barracuda Pro'dan ziyade malzeme kalitesi kabulse ve çatlama/kırılma ihtimali göze alınırsa Barracuda Pro denebilir, mikrofonu karşıya sesi iletir ancak ne kadar iyi mikrofon performansı beklenildiğine göre de (performansı) daha geride denebilir ve segmentine göre kötü olduğu da bir gerçek (ve ne kadar iyi de olsa almazdım açıkçası bu ürünü, maksat ürünü belirtmek).
Cloud 3 Wireless alıp, eqolayzer ayarı yapılıp, yurt dışından kumaş ped temin etmek en mantıklısı olarak geliyor. Ses kalitesinin ayarlamayla daha iyi olduğu yazılıyor (@ynsemreuzun), konforu konusunda fazla yerilmiyor, malzeme kalitesi muadillerine göre daha iyi, en önemli noktası pil ömrü; diğerlerine göre en iyisi denebilir bu konuda, bu da kulaklıkta sonradan elde edilemeyen bir durum. Diğer modeller de iyi değerlere sahip ancak Cloud 3 Wireless bu konuda çok daha önde.
HS80 de beğeniliyor ancak yazıldığı gibi ağır ve pedi konusunda (konfor) yazan da var iskeletinden ziyade, bu ağırlığa göre 25-27 saat pil ömrü de iyi değil.
Her yerde kullanılmak isteniyorsa Nova 5 Wireless, ev içinde kullanılacaksa Cloud 3 Wireless alınabilir. Her iki modele de ayar yapmak gerekiyor ve uğraştırmıyor fazla, aradaki fark hissedilirse kendine çekiyor bu ayar meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ağırlık dağılımı kötü ben de o gramajlarda kulaklıklar kullandım ama hs80 rahatsız hissettiriyor.
Ağırlık dengesi yukarıdan baskı olarak mı kötü yoksa yukarıdan olan denge yerinde ancak kenarlardan mı sıkıyor?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Tarık
Bütçe artarsa her türlü Barracuda Pro'dan ziyade malzeme kalitesi kabulse ve çatlama/kırılma ihtimali göze alınırsa Barracuda Pro denebilir, mikrofonu karşıya sesi iletir ancak ne kadar iyi mikrofon performansı beklenildiğine göre de (performansı) daha geride denebilir ve segmentine göre kötü olduğu da bir gerçek (ve ne kadar iyi de olsa almazdım açıkçası bu ürünü, maksat ürünü belirtmek).
Cloud 3 Wireless alıp, eqolayzer ayarı yapılıp, yurt dışından kumaş ped temin etmek en mantıklısı olarak geliyor. Ses kalitesinin ayarlamayla daha iyi olduğu yazılıyor (@ynsemreuzun), konforu konusunda fazla yerilmiyor, malzeme kalitesi muadillerine göre daha iyi, en önemli noktası pil ömrü; diğerlerine göre en iyisi denebilir bu konuda, bu da kulaklıkta sonradan elde edilemeyen bir durum. Diğer modeller de iyi değerlere sahip ancak Cloud 3 Wireless bu konuda çok daha önde.
HS80 de beğeniliyor ancak yazıldığı gibi ağır ve pedi konusunda (konfor) yazan da var iskeletinden ziyade, bu ağırlığa göre 25-27 saat pil ömrü de iyi değil.
Her yerde kullanılmak isteniyorsa Nova 5 Wireless, ev içinde kullanılacaksa Cloud 3 Wireless alınabilir. Her iki modele de ayar yapmak gerekiyor ve uğraştırmıyor fazla, aradaki fark hissedilirse kendine çekiyor bu ayar meselesi.

Ağırlık dengesi yukarıdan baskı olarak mı kötü yoksa yukarıdan olan denge yerinde ancak kenarlardan mı sıkıyor?
bana parasına göre her şeyi mükemmele yakın performans verecek bi kulaklık lazım. HS80 bu yüzden ağır basıyor, G733 mic hs kadar olamaz ama ses kalitesi iyi deniliyor bu ikisi arasında kararsızım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Yunus Emre Uzun

hocam sağlam araştırma yapmışsınız :D cloud 3 wireless 1 aydır kullanıyorum şu an daha pedlerinden rahatsız olmadım terlemde vs kulaklık aşırı rahat gerçekten kafanın yukarısına gelen kısım yumuşacık pil çok uzun gidiyor evet bende ses kalitesi olarak dolby den ayar çektim mükemmel oldu isteyen arkadaşlar olursa paylaşırım sanki farklı kulaklık kullanıyormuşum gibi güzel oldu yani

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,624
İsim
kadir
Oyun ağırlıklı kullanımda 4.5K'ya c3 wireless düşünmeden alınır. Genel kullanımda hs80 ve nova 5 bir tık daha iyidir.
ben 10 gün önce c3 aldım günlük 4-5 saat kullanıyorum şarjı hala 45, batarya konusunda inanılmaz bir icat :blobdance:

bende ses kalitesi olarak dolby den ayar çektim mükemmel oldu isteyen arkadaşlar olursa paylaşırım
sana zahmet özelden iletir misin deneyeyim ben de.

ethercity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğur
Razer Blackshark V2 Pro 2023

Şu modeli almayı düşünüyorum ben de tercih edilebilir, 2023 modeli olacak en çok satılan ürünü bu, mikrofon olarak en iyi kulaklıklardan birisiymiş.
Kullanan arkadaşlar varsa eğer bu konuda bizi aydınlatabilir mi?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Tarık
Asus rog pelta nasıl bir kulaklık ? Alınır mı sizce, kullanan var mı ?

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Birkaç model düşünüyorum ama kafama takılan konular var. Siz hangisini neden önerirsiniz ? Farklı marka model önerisi de alabilirim. Kablosuz tercihim.
Corsair aralarında en iyisi gibi görünüyor ama Türkiye ye desteği bulunmuyor yarın bir gün bir şey olsa satıcının inisiyatifine kalıyoruz. Diğer markalar hakkında bilgim yok. Razer de aynı şekilde.

logitech al

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Tarık
Top Bottom