4 aydır internet sıkıntısı çekiyorum türknet kullanıcısıyım böyle bişey yazdılar

en azından düzgün bir şekilde ilgileneceklerdir telefondan hep geçiştirmeye yönelik yok çalışıyoruz yok uğraşıyoruz gibi üstü kapalı sözler söylüyorlar
evet öyle yapıyorlar beni kaç aydır uğraştırıyorlar dediğim gibi yarın türk telekom binasına gideyim tam olarak ne söylemem lazım aklımda var bi kaç şey ama tam toparlamadım

YAPA Türknet'in kendi altyapısına verdiği isim altyapın ne kadar destekler ise santrale uzaklığına bağlı olarak sana o kadarını vermeye çalışırlar. VAE ise Türktelekom'un kendi altyapısına verdiği isim ve bu altyapı 100/4 olarak sabittir. Daha öncesinde online hizmetlere bölgemde fiber internet altyapısı mevcut fakat ben 13 Mbps hız alıyorum diye arıza kaydı oluşturduysan senin şuan için her iki altyapıda da 13 Mbps desteklediğini söylemiş.

evet öyle yapıyorlar beni kaç aydır uğraştırıyorlar dediğim gibi yarın türk telekom binasına gideyim tam olarak ne söylemem lazım aklımda var bi kaç şey ama tam toparlamadım
işte anlat derdini adamlara böyle böyle kaç aydır sıkıntı çekiyoruz falan filan ne diyebiliri mk i

YAPA Türknet'in kendi altyapısına verdiği isim altyapın ne kadar destekler ise santrale uzaklığına bağlı olarak sana o kadarını vermeye çalışırlar. VAE ise Türktelekom'un kendi altyapısına verdiği isim ve bu altyapı 100/4 olarak sabittir. Daha öncesinde online hizmetlere bölgemde fiber internet altyapısı mevcut fakat ben 13 Mbps hız alıyorum diye arıza kaydı oluşturduysan senin şuan için her iki altyapıda da 13 Mbps desteklediğini söylemiş.bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç mi bişey yapamam
YAPA Türknet'in kendi altyapısına verdiği isim altyapın ne kadar destekler ise santrale uzaklığına bağlı olarak sana o kadarını vermeye çalışırlar. VAE ise Türktelekom'un kendi altyapısına verdiği isim ve bu altyapı 100/4 olarak sabittir. Daha öncesinde online hizmetlere bölgemde fiber internet altyapısı mevcut fakat ben 13 Mbps hız alıyorum diye arıza kaydı oluşturduysan senin şuan için her iki altyapıda da 13 Mbps desteklediğini söylemiş

Turktelekoma bosuna gitme karsi firma bize iletsin diyolar denendi onaylandi sabahleyin
napmam lazım peki vodofone geçerim ama ne kadar sürede gelir ki bilmiyorum sıkıntı bi tık vodofone fiber var

hiç mi bişey yapamam

napmam lazım peki vodofone geçerim ama ne kadar sürede gelir ki bilmiyorum sıkıntı bi tık vodofone fiber var
Size önerim eğer bölgenizde fiber altyapısının olduğundan eminseniz internet servis sağlayıcılarının kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmanız. Aşağıya beğendiğim altyapı sorgulama sitesi bırakıyorum, bu sitede bulunduğunuz bölgede hangi tür altyapınızın olduğunu söylüyor lakin tamamen doğru sonuçlar vermeyebilir.

Size önerim eğer bölgenizde fiber altyapısının olduğundan eminseniz internet servis sağlayıcılarının kendi sitelerinden altyapı sorgulaması yapmanız. Aşağıya beğendiğim altyapı sorgulama sitesi bırakıyorum, bu sitede bulunduğunuz bölgede hangi tür altyapınızın olduğunu söylüyor lakin tamamen doğru sonuçlar vermeyebilir.

yaptım 13 mbps max diyor 5 ay önce 3 up 40 dow alırken şimdi 1 uploud bile alamıyorum

yaptım 13 mbps max diyor 5 ay önce 3 up 40 dow alırken şimdi 1 uploud bile alamıyorum
Online işlemlerden teknik bilgiler kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin? Daha öncesinde söylediğin hızları alabiliyorsan ve şuan alamıyorsan muhtemelen portunu değiştirmişlerdir.

Online işlemlerden teknik bilgiler kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin? Daha öncesinde söylediğin hızları alabiliyorsan ve şuan alamıyorsan muhtemelen portunu değiştirmişlerdir.

1618000610986.png

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
YAPA altyapısındasınız, santrale uzaklığınız gayet iyi söylediğiniz gibi 40 download 3 upload almanız gerekirken bu değerleri alıyorsanız portlarınızı değiştirmişlerdir. Bu YAPA sistemi şöyle işliyor eğer download değerleriniz 1 ve altında değilse VAE altyapısına kendileri geçirmiyorlar. Başka bir internet servis sağlayıcısına geçmek istediğinizde Türknet'in devre numarasını kullandığınız için yeni abonelik başlatma ücreti istiyorlar. Emimin size daha yüksek hızları verememelerinin nedenini santrale olan uzaklığınıza hatta altyapınızda kullanılan kabloların kalitesine bağlıyorlardır, biraz araştırma yaparsanız santrale 400 metre gibi uzaklıkta kolaylıkla söylediğiniz değerleri alabileceğinizi görebilirsiniz. Arıza kaydını tekrardan yönlendirin daha önceden söylenilen değerleri alabildiğinizi ancak şuan alamadığınızı bunun kaynağının portlarda değişikliğe gidildiğinden bahsedin.

Hala Türknet kullanıcısıyım altyapım YAPA iken 800 metre uzaklıkta 5 download alıyordum sonra port değişikliğine gidildi 1 download almaya başlamıştım yasal olarak 1 ve altında almıyorsanız VAE altyapısına geçirmiyorlar şanslı mıydım değil miydim bilemiyorum hiçbir ücret ödemeden zar zor VAE altyapısına geçtim altyapım 125/55 destekliyor.

Not: Okuyucuları yanlış yönlendirmek istemem, VAE altyapısında değerleriniz yüksek değilse YAPA altyapısı sizin için daha iyidir lakin YAPA'da misal olarak 10 alıp VAE altyapısında 20 alıyorsanız bir sorun olarak görebilirsiniz

Son düzenleme:
YAPA altyapısındasınız, santrale uzaklığınız gayet iyi söylediğiniz gibi 40 download 3 upload almanız gerekirken bu değerleri alıyorsanız portlarınızı değiştirmişlerdir. Bu YAPA sistemi şöyle işliyor eğer download değerleriniz 1 ve altında değilse VAE altyapısına kendileri geçirmiyorlar. Başka bir internet servis sağlayıcısına geçmek istediğinizde Türknet'in devre numarasını kullandığınız için yeni abonelik başlatma ücreti istiyorlar. Emimin size daha yüksek hızları verememelerinin nedenini santrale olan uzaklığınıza hatta altyapınızda kullanılan kabloların kalitesine bağlıyorlardır, biraz araştırma yaparsanız santrale 400 metre gibi uzaklıkta kolaylıkla söylediğiniz değerleri alabileceğinizi görebilirsiniz. Arıza kaydını tekrardan yönlendirin daha önceden söylenilen değerleri alabildiğinizi ancak şuan alamadığınızı bunun kaynağının portlarda değişikliğe gidildiğinden bahsedin.

Hala Türknet kullanıcısıyım altyapım YAPA iken 800 metre uzaklıkta 5 download alıyordum sonra port değişikliğine gidildi 1 download almaya başlamıştım yasal olarak 1 ve altında almıyorsanız VAE altyapısına geçirmiyorlar şanslı mıydım değil miydim bilemiyorum hiçbir ücret ödemeden zar zor VAE altyapısına geçtim altyapım 125/55 destekliyor.

Not: Okuyucuları yanlış yönlendirmek istemem, VAE altyapısında değerleriniz yüksek değilse YAPA altyapısı sizin için daha iyidir lakin YAPA'da misal olarak 10 alıp VAE altyapısında 20 alıyorsanız bir sorun olarak görebilirsiniz
1618008213932.png
destek kaydına 4 ay önce attığım mesaja cevap :D

aradım online işlemleri konuştum bakır kablo eski olduğu için yeniliyorlar falan dediler fiber gelcek falan dediler ***** ***** konuştular 4 aydır sıkıntı çekiyorum

yarın o

o zaman binasına gideyim sorayım
Direkt ilçe müdürlüğüne git telefondan yaptığın başvuru bir işe yaramaz. Mümkünse komşularından, site sakinlerinden vs. imza topla öyle git.

Altyapı kötüyse TurkNet ne yapsın? Extranet den sorgu yaparmısın?

Geri