Neler Yeni

4 bin Türk lirası uygun klavye ve mouse önerisi

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
Arkadaşlar selam, klavye %60 olmasın Amazon ağırlıklı olursa sevinirim, olmaz ise de güvenilir bir site olsun. Bütçem 4000, 5'e de çıkabilirim. Klavye ve mouse olursa sevinirim, Bluetooth mouse olursa daha iyi olur olmaz ise de yapacak bir şey yok.
%100 klavye olursa sevinirim yani küçük klavye olmaması daha iyi benim için.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
KLAVYE: https://app.temu.com/m/nd3satkfh8t

MOUSE: https://app.temu.com/m/n7ans1jnx06

daha fazla versen bile bu bütçede daha iyisini bulamayacaksın dostum

mouse ve klavye ikisininde bluetoothu var bu fiyata bedava tüm forum aldı kaçırma bence
Hocam Temudan vermek istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Temudan vermek istemiyorum.
Vergi ile uğraşamam ve çok uzun süre de geliyor.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
hocam bu paraya daha iyisi yok ama neden istemiyorsun almayan kalmadı herkesin eline ulaştı gözünü seveyim türkiyede daha iyisini alamayacaksın bunlardan
Hocam ya anlamıyorsunuz, ya da ben anlatamıyorum, ikisini aynı anda sepete eklediğim de sınırı aşıyorum. Tek TCK verebileceğim şahıs benim ev de diğerleri vermez, ondan dolayı böyle bir sıkıntım var.

Hocam ya anlamıyorsunuz, ya da ben anlatamıyorum, ikisini aynı anda sepete eklediğim de sınırı aşıyorum. Tek TCK verebileceğim şahıs benim ev de diğerleri vermez, ondan dolayı böyle bir sıkıntım var.
ayrı ayrı 2 sipariş geçebilirsin, ayda 5 sipariş hakkın var

hem mouse hem klavye özellikle klavye bu paraya bedava

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
ya sabır. Hocam 1070 lira tutar var ya hani? fare ve klavye toplamı aşıyor. Ek gümrük vergisi çıkar ondan dolayı.

1730970011047.png

Yok abi ben sana anlatamıyorum ya gerçekten hocam, sen anlamak istemiyorsun :D

ya sabır. Hocam 1070 lira tutar var ya hani? fare ve klavye toplamı aşıyor. Ek gümrük vergisi çıkar ondan dolayı.
1070 lira tutar tek sipariş için geçerli. 30 euroyu geçmeden ayrı ayrı 5 sipariş verebiliyorsun. ve hayır çinden gelen hiçbir ürüne ek vergi çıkmıyor zaten 30 euroyu aşarsa temu aldırmıyor sana

Alıntıyı görüntüle

Yok abi ben sana anlatamıyorum ya gerçekten hocam, sen anlamak istemiyorsun :D
eksik biliyorsun.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
1070 lira tutar tek sipariş için geçerli. 30 euroyu geçmeden ayrı ayrı 5 sipariş verebiliyorsun. ve hayır çinden gelen hiçbir ürüne ek vergi çıkmıyor zaten 30 euroyu aşarsa temu aldırmıyor sana

eksik biliyorsun.
Hocam ikisi aynı anda aynı paket sayarsa gümrük vergisi? ben bu riske giremem.

1070 lira yani 30 euroluk tutar vergiden önceki fiyat için geçerli ve tek sipariş için geçerli. böyle 30 euroyu aşmadan ayda kimlik başına 5 sipariş geçebiliyorsun. ben kendi kimliğimden 3 mouse 2 klavye aldım mouselar ve klavye geldi

Hocam ikisi aynı anda aynı paket sayarsa gümrük vergisi? ben bu riske giremem.
saymıyor temu senin sipariş verini türk gümrüğüyle paylaşıyor

aynı paketi bile ayırdığı oluyor ayrı paketleri aynı sayması imkanı yok ayrıca temu dediğim gibi ne aldığını vergisini iletirken gümrüğe söylüyor

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
1070 lira yani 30 euroluk tutar vergiden önceki fiyat için geçerli ve tek sipariş için geçerli. böyle 30 euroyu aşmadan ayda kimlik başına 5 sipariş geçebiliyorsun. ben kendi kimliğimden 3 mouse 2 klavye aldım mouselar ve klavye geldi

saymıyor temu senin sipariş verini türk gümrüğüyle paylaşıyor

aynı paketi bile ayırdığı oluyor ayrı paketleri aynı sayması imkanı yok ayrıca temu dediğim gibi ne aldığını vergisini iletirken gümrüğe söylüyor
Sadece fareyi alabilirim hocam, fare iyi midir? klavyeyi beğenmedim, numpadli klavye bulabilir misiniz? türkiye'den olsun mümkünse.

yüzlerce kişi aldı forumda, bi tanesi bile gümrükten geri dönmedi. seninki mi dönecek? yapma hocam iyiliğin için diyorum bu paraya daha iyisini alamazsın son şans

Sadece fareyi alabilirim hocam, fare iyi midir? klavyeyi beğenmedim, numpadli klavye bulabilir misiniz? türkiye'den olsun mümkünse.
fareyi 5 6 gündür kullanıyorum. bu fiyata bedava

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Arda
yüzlerce kişi aldı forumda, bi tanesi bile gümrükten geri dönmedi. seninki mi dönecek? yapma hocam iyiliğin için diyorum bu paraya daha iyisini alamazsın son şans

Klavye önerebilir misin Amazondan ya da farklı satıcıdan numpadli olsun hocam, ve bilek destekli.

Valo cs için iyi bir mouse mu?

Top Bottom