mehmet_s
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 7
Lan yaşı tutmayanlar niye yazıyor? Yaşım tutmuyor diye
Mesaj kasıyorlar. Öyle öyle gold, plat oluyorlar
Lan yaşı tutmayanlar niye yazıyor? Yaşım tutmuyor diye
Kişi kendinden bilir işiYeter be, yirmike etiketlediniz. Anladık, kastın mesajını tamam.
Ben mi ?Sen ol.
Evet, senden olur.Ben mi ?
Gına geldi artık.@John Marston neden kızgın attınız?
Evet gereksiz yere kızgın atman bana giriyor sonuçta.Gereksiz yükselmene gerek yok.
istediğim gibi kızgın atarım, hayırdır? Sana giren çıkan mı var?
Rahatsızsan engelle. Ben istediğim gibi emoji atabilirim.Evet gereksiz yere kızgın atman bana giriyor sonuçta.
Forumda aktifim ve bu işi gönüllü olarak yapabilirim.Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.
1 yaş farkıyla kaybediyorum :/Arkadaşlar selamlar, geçen ay 2 gönüllü moderatör alım duyurusu yaptım lakin yüzyüze eğitim tekrar başladığı için başvuru fikirleri değişen olabilir diye tekrar gönüllü mod. alım paylaşımı yapıyorum.
Min 16 yaşında forumda vakit geçiren üye banlamaktan ziyade forumu adam banlamayacak duruma getirecek kişiler aramaktayız. Görevleri ağırlıklı olarak yanlış açılan konu başlığı ve Türkçenin katledildiği konu yazılarını editlemek ve üyeye gereken uyarı cezasını vermek.