Neler Yeni

4 Monitör arasında kaldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Altunay
Arkadaşlar selam, aşağıda modellerini ve linklerini bıraktığım 4 monitör dikkatimi çekti. Fiyatları çok orantısız biliyorum ama pahalı olan modellere karar verirsem ikinci el yoluna gideceğim. Size sorum siz olsanız hangi monitörü tercih ederdiniz, ya da bana 300hz+ bu fiyatlarda alternatif hangi monitörleri önerebilirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Modeller:
Xg259qns, Xg259qn, Xg259cms, Pg259qn.

Xg259qns

Xg259qn

Xg259cms

Pg259qn

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Arkadaşlar selam, aşağıda modellerini ve linklerini bıraktığım 4 monitör dikkatimi çekti. Fiyatları çok orantısız biliyorum ama pahalı olan modellere karar verirsem ikinci el yoluna gideceğim. Size sorum siz olsanız hangi monitörü tercih ederdiniz, ya da bana 300hz+ bu fiyatlarda alternatif hangi monitörleri önerebilirsiniz? Şimdiden çok teşekkürler.

Modeller:
Xg259qns, Xg259qn, Xg259cms, Pg259qn.

Xg259qns

Xg259qn

Xg259cms

Pg259qn
Gereksiz pahalılar bana sorarsan CMS yi al geç çok güzel monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Altunay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gereksiz pahalılar bana sorarsan CMS yi al geç çok güzel monitör.
Hepsi aynı fiyatta gibi düşünün hocam, stokları olmadığı için veya başka sebeplerden fiyatları öyle görünüyor ama ikinci elde hepsi aynı fiyata gelecekler. Bu durumda tercihiniz hangisi olur?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
panel olarak hepsi aynı sağladıkları gecikme sRGB değerleri parlıklıkları vs vs hangisi ucuz ise onu alın illede özellikle hangisi derseniz hz en yüksek olanı alın aralarında ki fark sadece hz değerleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Altunay
panel olarak hepsi aynı sağladıkları gecikme sRGB değerleri parlıklıkları vs vs hangisi ucuz ise onu alın illede özellikle hangisi derseniz hz en yüksek olanı alın aralarında ki fark sadece hz değerleri
teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir şey ekleyecek olan var mı?

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
Hepsi aynı fiyatta gibi düşünün hocam, stokları olmadığı için veya başka sebeplerden fiyatları öyle görünüyor ama ikinci elde hepsi aynı fiyata gelecekler. Bu durumda tercihiniz hangisi olur?
Hocam ben aralarında aman aman bir fark göremedim.
HZ farkı var onuda hisstemezsin bile 310 la 380 arasında aşırı bir fark olmaz gibime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Altunay

Salihayaz

80+ Bronze
ASUS Xg259qn modelini tavsiye ederim gayet iyi bir seçenek olur

Top Bottom