4. Nesil Ryzen beklemeye değer mi?

Değer. Eğer verilerde olduğu performansta olduğu onaylanırsa elimdeki 2600' ü direk düşünmeden satarım.

Peki 3600 değerlerinde bir işlemci çıkacak mı?

O değerdeki işlemci 4. nesil ile gelen yeni Ryzen 5 4600 olur dostum. Şimdiki gelicek 2 tane 3. nesil R3 serisi, 3600 değerlerinde olamaz.

Soruyu tam anlayamadım. Zaten halihazırda piyasada olan 3. nesil işlemcilerin fiyatının düşmesini mi diyorsunuz yoksa gelecek 4. nesil AMD işlemcilerden mi bahsediyorsunuz?

3. nesil yazmışım 🤦‍♂️
Kimse de fark etmemiş nedense. :) Ben olsam böyle bir ortamda beklemezdim. Yarına ne olacağımız belli değil. Bakarsınız bir gün sonra bilgisayar parçalarına %50 ek vergi gelir. Keşke alsaydım diye pişman olursunuz. Burası Türkiye, sabaha ne olacağını bile bilemeyiz.

Sıfır alacaksanız 3. nesil uygun fiyata bulursanız alın. Zaten 3 ve 4. nesil işlemciler arasında çok bariz bir fark olacağını sanmıyorum. 1 ve 2. nesildeki gibi %10 civarı fark olur diye düşünüyorum.

Ayrıca, halihazırda elinizde bir Ryzen işlemci varsa kesinlikle değiştirmeyin, elinizdekinin kıymetini bilin derim.

3. nesilden geçmeye gerek yok,
1. ve 2. nasil kullanan kullanıcılar için tercih sebebi olacaktır

Valla ben zorunluluktan temmuz ağustosu bekleyeceğim duruma göre 4.yüde beklerim :D 1700-1800 bandında 4600 tarzı işlemciyi 3600x e tercih ederim yada 3600 e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri