4 senedir sevdiğim kıza sevdiğimi söylemeli miyim ?

Kesinlikle söylemelisin 4 sene baya uzun ve hayal kurmak için de baya uzun süre
Red yeme ihtimalini göz önünde bulundur

yukarı okudum da çağırsan gelir mi gelmez mi emin değilsin şimdi çağırsan gelmek isteyecek ama işi olur gelemez sıkıntı olur bence onun arkadaşları senin arkadaşların buluşun takılın okuldaki gibi boşlama görüşmeye çalış sonra duruma göre mesajlaşmayı dene böyle yazarken kolayda sıkıntı onu yapmakta. sıkı fıkı da olma sevgili olmak istediğin için sıkıntı çıkmasın mesajlaşırsan falan arada yalnız buluşun ufaktan anlar mesajlaşmıyorsa buluşmuyorsa yol vermek gerekir dediğim gibi konuşman lazım şimdi direkt söylersen red yeme ihtimalin fazla

yukarı okudum da çağırsan gelir mi gelmez mi emin değilsin şimdi çağırsan gelmek isteyecek ama işi olur gelemez sıkıntı olur bence onun arkadaşları senin arkadaşların buluşun takılın okuldaki gibi boşlama görüşmeye çalış sonra duruma göre mesajlaşmayı dene böyle yazarken kolayda sıkıntı onu yapmakta. sıkı fıkı da olma sevgili olmak istediğin için sıkıntı çıkmasın mesajlaşırsan falan arada yalnız buluşun ufaktan anlar mesajlaşmıyorsa buluşmuyorsa yol vermek gerekir dediğim gibi konuşman lazım şimdi direkt söylersen red yeme ihtimalin fazla
Reis sen bu aşk meşk işlerinden anlıyorsun gibime geldi ama ben bizim arkadaşlarla konuşmuyorum o yüzden soyliyemedim zaten yani 2-3 kere gitmişizdir. Arkadaşlarla aram kötü yani ama söylediğin şey çok mantıklı kabul etme ihtimalini yükseltir ama öyle bı imkanım yok ne yazık ki yanındaki arkadaşını arayıp ona bizi buluştur diyebilirim

Reis sen bu aşk meşk işlerinden anlıyorsun gibime geldi ama ben bizim arkadaşlarla konuşmuyorum o yüzden soyliyemedim zaten yani 2-3 kere gitmişizdir. Arkadaşlarla aram kötü yani ama söylediğin şey çok mantıklı kabul etme ihtimalini yükseltir ama öyle bı imkanım yok ne yazık ki yanındaki arkadaşını arayıp ona bizi buluştur diyebilirim
yakında arkadaşı nasıl güvenilirse iyi değilse de güvenmek durumundasın arkadaşına mesajla iletme büyük ihtimal ssleriyle birlikte kıza atabilir arkadaşına bir konuda yardımına ihtiyacım var falan de buluşmaya çağır orada anlatırsın durumu arkadaşında kötülük yoksa yardım edecektir yani sabah akşam düşünüyorsan abayı yakmışın bu kadar beklemeydin keşke bu arada arkadaşı da azcıkta öv yaparsa yaparsa sen yaparsın bu işi yardım et şu kardeşine sevaba da girersin vb. anlatırken çaresiz gibi de gözükme nasıl davranacağını bilemeyiz sıkıntıya girmesin baktın arza çıkarıyorsa çağırırsın buluşma iki sohbet falan sonra söylersin artık

2017'de liseye başladığımda bizim sınıfta Arkadaşı olduğunu için gelen bi kızdan hoşlanmıştım arada sırada sınıfa geliyodu bende güzel kız diye bakıyordum zamanla tabi meslek lisesi olduğum için bölüm seçilicekti. ve kızla aynı bölümü seçip aynı sınıfa düştük tesadüfen ve kızı her gün görmeye başladım ilk aldırış etmedim hoşlanıyorum die. ama zamanla sevdiğimi anladım ama söyliyemedim araya korona girdi ve her gün kızı düşünmeye başladım sınıf grubundan fotoğraflarına felan bakıyordum işte 12 sınıfta sınavlar felan olmaya başladı o zamanlar görüyordum ama söylemedım şimdi aynı sınıftayız aramız bozulmasın die ama artık lise bitti sevdiğimi söylemeli miyim ?
❋Telefonla kıza çıkma teklifi et ?
❋Evine gidip çıkmasını bekleyip yüz yüze söyle ?
❋Kızın en yakın arkadaşı ara aramızı yapmasını iste
Buraya kısa kısa yazdım ama sabah uyanırken akşam yatarken günün her saati onu düşünüyorum.
değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardımcı olun. cevaplıyan herkeze teşekkür ederim..

Sevdiğini 4 senede mi anladın?
Yüz yüze söyle.

Aslında olması gereken yüz yüzedir, araya kesinlikle biriyi sokmayı unut.

Geri