MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Geçmiş olsun.
Bizim burda da dolu Suriyeli var geçen kavga ediyordu Suriyeliler bı tane baba yiğit çıktı benim mahallede bagiramazsiniz dedi hemen it sürüsü gibi dağıldılar onları korkutacak hamle yapmanız lazım,bildiğim kadarıyla mutleci oldukları için ceza almazsınız polise falan da gidemezler zaten bir kere korksunlar daha mahalleye adım atmazlar polise gidem şikayet edem demeyin bı çocuk anama sovdu muazzam bir şekilde dövdüm daha artık beni görünce yüzüme bakamiyor yolunu değiştiriyor1 hafta önce 4 Suriye uyruklu psikopat insanlar abimi onlara baktı diyerek
Arabanın üstüne yatırıp yüzüne taş vurup burnunun 4 yerinden kırmış birde ellerinde içki sigara geziyorlar sadece, ülkenin nereye gittiğini görmenizi istedim. Hayırlı gunler
Arkadaș özür dilemeyecek kadar yüzsüz olduğu ve verecek cevabı olmadığı için 13 yaș olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.Zihinsel engelin varsa söyleyebilirsin no problem baby.
Allah şifa versin kardeşim.
Arkadaș özür dilemeyecek kadar yüzsüz olduğu ve verecek cevabı olmadığı için 13 yaș olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.Zihinsel engelin varsa söyleyebilirsin no problem baby.
benm umrumda değil dövmüşse dövmüş gitsin şikayet etsin napayım (onuda bilmiyorlarsa hak etmiştir)Allah şifa versin kardeşim.
Milletin bilgisayarı bozulsun konu açsın banane,Ekran kartı önerisi istesin banane.Bu nasıl bi mantık la engelli maymun.Harbi idrak sorunun var herhalde.Sen de mülteciysen orasını bilemem tabi aile içi dayanıșma önemli.benm umrumda değil dövmüşse dövmüş gitsin şikayet etsin napayım (onuda bilmiyorlarsa hak etmiştir)![]()
yok orda öneri var driver güncelmi dersin bilgisayar temizmi dersin bu konuda ne yapayım peki konum isteyip oraya gidip benmi döveyim? umrumda değil siz ağlamaya devamMilletin bilgisayarı bozulsun konu açsın banane,Ekran kartı önerisi istesin banane.Bu nasıl bi mantık la engelli maymun.Harbi idrak sorunun var herhalde.Sen de mülteciysen orasını bilemem tabi aile içi dayanıșma önemli.
Kimse paylașmasa bunları kimin haberi olacak?Haberler de haber paylașmasın o zaman sanane?Adamın yaptığı yasak değil bișey değil sanane?Görmek istemiyosan bas git forumdan mesaj kirliliği yapma.Yeni nesil ergenler iște Hatasını kabullenmez bide millete sallar.Sana bir șey öğretmeye çalıșan öğretmene acıyorum valla yazık canım hocama.Hadi yallah bebem.yok orda öneri var driver güncelmi dersin bilgisayar temizmi dersin bu konuda ne yapayım peki konum isteyip oraya gidip benmi döveyim? umrumda değil siz ağlamaya devam
Harbi bir şey israfısın ha yazdıkça batıyorsun.Daha fazla dırdır etme benim de canımı sıkma denyo modele bak ya.benm umrumda değil dövmüşse dövmüş gitsin şikayet etsin napayım (onuda bilmiyorlarsa hak etmiştir)![]()