Neler Yeni

4 suriyeli abimi dövdü

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Şikayet edin tabii ki ilk gidip saldırmayın ama sonuç alamazsanız adam toplayın eşşek sudan gelinceye kadar dövmeseniz bile hadlerini bildirin güzelce. Onlar bundan anlar.

alperennN

80+ Silver
1 hafta önce 4 Suriye uyruklu psikopat insanlar abimi onlara baktı diyerek
Arabanın üstüne yatırıp yüzüne taş vurup burnunun 4 yerinden kırmış birde ellerinde içki sigara geziyorlar sadece, ülkenin nereye gittiğini görmenizi istedim. Hayırlı gunler
Bizim burda da dolu Suriyeli var geçen kavga ediyordu Suriyeliler bı tane baba yiğit çıktı benim mahallede bagiramazsiniz dedi hemen it sürüsü gibi dağıldılar onları korkutacak hamle yapmanız lazım,bildiğim kadarıyla mutleci oldukları için ceza almazsınız polise falan da gidemezler zaten bir kere korksunlar daha mahalleye adım atmazlar polise gidem şikayet edem demeyin bı çocuk anama sovdu muazzam bir şekilde dövdüm daha artık beni görünce yüzüme bakamiyor yolunu değiştiriyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
benm umrumda değil dövmüşse dövmüş gitsin şikayet etsin napayım (onuda bilmiyorlarsa hak etmiştir):D
Milletin bilgisayarı bozulsun konu açsın banane,Ekran kartı önerisi istesin banane.Bu nasıl bi mantık la engelli maymun.Harbi idrak sorunun var herhalde.Sen de mülteciysen orasını bilemem tabi aile içi dayanıșma önemli.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Milletin bilgisayarı bozulsun konu açsın banane,Ekran kartı önerisi istesin banane.Bu nasıl bi mantık la engelli maymun.Harbi idrak sorunun var herhalde.Sen de mülteciysen orasını bilemem tabi aile içi dayanıșma önemli.
yok orda öneri var driver güncelmi dersin bilgisayar temizmi dersin bu konuda ne yapayım peki konum isteyip oraya gidip benmi döveyim? umrumda değil siz ağlamaya devam

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,583
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
yok orda öneri var driver güncelmi dersin bilgisayar temizmi dersin bu konuda ne yapayım peki konum isteyip oraya gidip benmi döveyim? umrumda değil siz ağlamaya devam
Kimse paylașmasa bunları kimin haberi olacak?Haberler de haber paylașmasın o zaman sanane?Adamın yaptığı yasak değil bișey değil sanane?Görmek istemiyosan bas git forumdan mesaj kirliliği yapma.Yeni nesil ergenler iște Hatasını kabullenmez bide millete sallar.Sana bir șey öğretmeye çalıșan öğretmene acıyorum valla yazık canım hocama.Hadi yallah bebem.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
benm umrumda değil dövmüşse dövmüş gitsin şikayet etsin napayım (onuda bilmiyorlarsa hak etmiştir):D
Harbi bir şey israfısın ha yazdıkça batıyorsun.Daha fazla dırdır etme benim de canımı sıkma denyo modele bak ya.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Bu dördüne Serdar abim çağrılmalı

Top Bottom