Neler Yeni

40.000 TL Şöyle bir sistem topladım.İnceleyip yorum yaparsanız sevinirim.

Tylian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yASİN tÜRKOĞLU
AMD Ryzen 5 7500 F İşlemci
ThermalRight Aqua Elite 360MM ARGB Sıvı Soğutucu
MSI B650M-B Pro DDR5 Anakart
Patriot Viper 32GB (2x16) 30CL DDR5 6000mhz Ram
Powercolor RX 7700 XT Fighter 12GB Ekran Kartı
Kioxia Exeria G3 1TB Gen4 NVMe SSD
NZXT C750 750W 80+ Bronze PSU - Güç Kaynağı
Gametech Phantom Akvaryum Tipi 10 FanlıTemperli Cam Kasa

Arkadaşlar ilerleyen zamanlarda bütçem oldukça işlemciyi ve ekran kartını yükselticem.Ama kasa soğutucu ram vs şimdiden yerini yapmayı amaçladım.Bazı parçalar bilgisayarcı tanıdığım olduğu için 2k falan ucuza geldi.Sistemin aynısının şu an akakçe, epey vs. gibi sitelerde topladığımda 45.000 TL bandında.Yorumlarsanız sevinirim.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bence gayet olumlu. Fiyatı bazı kişilere pahalı gelebilir fakat piyasada güzel sistem malesef yok. Gözden kaçırmış da olabilirim tabi ki ama dün araştırmıştım en son. Youtube'dan performans testlerine bakabilirsin. Yakın fps ve sıcaklık değerlerini görürsün.

Tylian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yASİN tÜRKOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence gayet olumlu. Fiyatı bazı kişilere pahalı gelebilir fakat piyasada güzel sistem malesef yok. Gözden kaçırmış da olabilirim tabi ki ama dün araştırmıştım en son. Youtube'dan performans testlerine bakabilirsin. Yakın fps ve sıcaklık değerlerini görürsün.
Dostum 360MM soğucu olsun kasa olsun ram anakart falan elimden geldiğince ekran kartını ve işlemciyi yükselttiğimde yenisini almamak için güzel yapmaya çalıştım.Şu an açıkcası sadece fps oynuyorum.Valoda, csde bana 400 fps verse yeter bu sistem.280 HZ monitör kullanıyorum çünkü.Arada FH5 belki bf1 bu sistem bunları rahat karşılar diye düşünüyorum.Hatta güncel hogwarts, cyberpunk gibi mp oyunlarıda rahatlıkla oynatır umarım.İlerleyen zamanda 2k Monitör de alırsam o zaman için güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci
sistem güzel duruyor
sıvı soğutucu olarak bunu https://www.epey.com/islemci-sogutucu/enermax-liqmaxflo-360-argb.html

kasa olarak https://www.teknobiyotik.com/dark-m...-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv30.html bunu öneririm.

psu iyidir aynısını kullanıyorum ama ekran kartına max 280w verebiliyordu sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

7700xt 2k da iyi performans verse de 1080p de çok daha iyi performans veriyor 2k monitör için BENCE minimum 7800xt tercih edilmeli.
Dostum 360MM soğucu olsun kasa olsun ram anakart falan elimden geldiğince ekran kartını ve işlemciyi yükselttiğimde yenisini almamak için güzel yapmaya çalıştım.Şu an açıkcası sadece fps oynuyorum.Valoda, csde bana 400 fps verse yeter bu sistem.280 HZ monitör kullanıyorum çünkü.Arada FH5 belki bf1 bu sistem bunları rahat karşılar diye düşünüyorum.Hatta güncel hogwarts, cyberpunk gibi mp oyunlarıda rahatlıkla oynatır umarım.İlerleyen zamanda 2k Monitör de alırsam o zaman için güzel bir kasa olduğunu düşünüyorum.

Tylian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yASİN tÜRKOĞLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem güzel duruyor
sıvı soğutucu olarak bunu https://www.epey.com/islemci-sogutucu/enermax-liqmaxflo-360-argb.html

kasa olarak https://www.teknobiyotik.com/dark-m...-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv30.html bunu öneririm.

psu iyidir aynısını kullanıyorum ama ekran kartına max 280w verebiliyordu sanırım.

7700xt 2k da iyi performans verse de 1080p de çok daha iyi performans veriyor 2k monitör için BENCE minimum 7800xt tercih edilmeli.
sıvı soğutucu ve kasadan 2000 tl kar elde ettiğim için kalıcak sanırım dostum.İlerleyen zamanda dediğin gibi 2k için yükseltmeler yapacağım.Teşekkürler

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mustafa Koç
AMD Ryzen 5 7500 F İşlemci
ThermalRight Aqua Elite 360MM ARGB Sıvı Soğutucu
MSI B650M-B Pro DDR5 Anakart
Patriot Viper 32GB (2x16) 30CL DDR5 6000mhz Ram
Powercolor RX 7700 XT Fighter 12GB Ekran Kartı
Kioxia Exeria G3 1TB Gen4 NVMe SSD
NZXT C750 750W 80+ Bronze PSU - Güç Kaynağı
Gametech Phantom Akvaryum Tipi 10 FanlıTemperli Cam Kasa

Arkadaşlar ilerleyen zamanlarda bütçem oldukça işlemciyi ve ekran kartını yükselticem.Ama kasa soğutucu ram vs şimdiden yerini yapmayı amaçladım.Bazı parçalar bilgisayarcı tanıdığım olduğu için 2k falan ucuza geldi.Sistemin aynısının şu an akakçe, epey vs. gibi sitelerde topladığımda 45.000 TL bandında.Yorumlarsanız sevinirim.
ilerde yükseltme yapmak istiyorum demişsin uzun yıllar kullanacağın bir sistemde anakartı yükseltmen mantıklı olabilir. Anakartı bir kere alacaksın tam al bence

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerim demir
sistem güzel duruyor

45k bu daha iyi olmaz mı hocam

1743281747591.png

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci
7700xt 2k da yetmemeye başladığı zaman rx9000 serisinin fiyatları oturur o zaman güncelleme yapabilirsin işte 7700xt zaten daha uzun süre götürür.

nulgath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
kerim demir
bazı konularda daha iyi evet ama anakart ve sıvı soğutucu daha iyi arkadaşın alacağı sistem ve psu belli değil kasada ki.
peki anakartın seviyesi performans açısından sıkıntı yaratır mı yoksa sadece ilerde upgrade etmek istersemi mi sorun yaşarım hocam

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
efe araci
peki anakartın seviyesi performans açısından sıkıntı yaratır mı yoksa sadece ilerde upgrade etmek istersemi mi sorun yaşarım hocam
ana kartın sorun yaratacağını düşünmüyorum performans açısından aynı ana kartı aynı ekran kartı ile kullanıyorum sorunum yok ilerisi için de problem çıkaracağını düşünmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,649
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom