s24Genel kullanım ve oyun için max 40.000 TL'lik telefon bakıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum.
iPhone veya 60hz telefon düşünmüyorum.
Eklemeyi unutmuşum bende şuan oneplus 8 pro var ama s24 ile hatrı sayılır bir özellik farkı göremedim yani geçmeye değmez gibi duruyor s24 e
O huaweilerde google hizmetleri var mıydı?S24+, 14T Pro, Honor 200 Pro. Bütçeyı 50 civarı yaparsan Xiaomi 15, Magic 7 Pro.
Honor Huawei değil.Eklemeyi unutmuşum bende şuan oneplus 8 pro var ama s24 ile hatrı sayılır bir özellik farkı göremedim yani geçmeye değmez gibi duruyor s24 e
Mesaj otomatik birleştirildi:
O huaweilerde google hizmetleri var mıydı?
Xiaomi ve son yıllarda Samsung'dan başarılı buluyorum ben şahsen.Eskilerde kalmışım sanırım. Honor daha önce hiç kullanmamıştım nasıl marka sizce
S24+ 40k civari onu alGenel kullanım ve oyun için max 40.000 TL'lik telefon bakıyorum. Önerileriniz varsa bekliyorum.
iPhone veya 60hz telefon düşünmüyorum.
S24+ 14T Pro ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Ama bir türlü karar veremedim. En güçlü işlemci Xiaomi'de var ama snapdragon olmayışı işkillendiriyor beni.Xiaomi ve son yıllarda Samsung'dan başarılı buluyorum ben şahsen.
Bataryası çok mu iyi xiaominin bütün abartı özellikleri hep kağıt üstü 14t probu 2 telefon arasında kaldım karşılaştırıyım dedim sanırım 14t pro daha iyi gibi 12gb ram olmasa hemen hemen eşit derdik te 12gb baya iyi bataryası da çok iyi.
Xiaomi cihazlardan tiksiniyorum, teknik olarak en iyi cihaz 14T Pro ama asla almam.S24+ 14T Pro ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Ama bir türlü karar veremedim. En güçlü işlemci Xiaomi'de var ama snapdragon olmayışı işkillendiriyor beni.
Nedeni ne hocam? Bir kısım baya övüyor bir kısım baya gömüyor. Ne yapacağımı şaşırdım.Xiaomi cihazlardan tiksiniyorum, teknik olarak en iyi cihaz 14T Pro ama asla almam.
S25 serisinin fiyatlar %100 düşecek hocam. Zaman varsa bekle
14t pro yu satıp ne aldınızBataryası çok mu iyi xiaominin bütün abartı özellikleri hep kağıt üstü 14t pro3 gün dayanamadan sattim