40.000 TL Telefon önerisi

Fotoğraf makinesiyle diğer insanlara atman gereken fotoğrafları çok hızlı atamazsın ki.
Çok hızlı atman gereken fotoğraflar mükemmel olmalı mı ? Çok hızlı atman gerekiyorsa ya belgedir yada "kafedeyiz" tarzı bir fotodur. Yanlış anlamayın ihtiyacınız varsa alın tabi almayın demiyorum sadece "çok hızlı" mevzusuna takıldım.

Çok hızlı atman gereken fotoğraflar mükemmel olmalı mı ? Çok hızlı atman gerekiyorsa ya belgedir yada "kafedeyiz" tarzı bir fotodur. Yanlış anlamayın ihtiyacınız varsa alın tabi almayın demiyorum sadece "çok hızlı" mevzusuna takıldım.
Abim bak. Bana değil. Bu telefon bana değil. İkidir biriniz oyun diyor biriniz kafe diyor. Mekanik mekatronik tesisatında ana firmaya yapılan işin ilerleyişini atıyor. Ve bu görüntü oldukça net ve kaliteli olması gerekiyor. Yani telefonu 15 yaşındaki bir ergen değil işinde yardımcı olması için alan bir iş insanı var. Hem babam öyle telefon değiştiren biri bile değil. Neredeyse 7 yıldır S7 edge kullanıyor. Yani aldığı telefonu uzun süre değiştirmez emin olun bu telefona bu parayı vermesi 10yil telefon almamak için.

Aldığınız s22 ultra belkdide bozuktur fabrikadan hatası vardır garantiye yollayın derim ama kullananların geneli ile aynı süre gidiyorsa yapcak bişe yok , en iyi telefonlar samaung s23 ultra ve apple 14 pro max ikiside en iyi olduğu için bence fark yok bu seviyeye çıkınca tek soru şu bir android yazılım ve arayüz mü kullanmak istiyorsunuz(şahsen samsungu seviyorum yıllardır alışık olduğumuz tasarım arayüz) yoksa ios kullanmak mı , bana göre ios kullanmak samsunga göre daha zor ama alışırsınız iki telefonda ümür boyu kullabılabilir eğer kronik sorunu yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,550
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri