Öneri 40.000 TL’ye Kadar En İyi Telefon Önerileri – Oyun, Kamera, Performans

VpXPiP

80+
Reaksiyon skoru
15
Herkese selam,
Bütçem maksimum 40.000-45.000 TL. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve sizden öneri almak istiyorum. Önceliklerim şu şekilde:

✅ Oyun performansı (PUBG Mobile, Genshin Impact gibi)
✅ Akıcı arayüz ve uzun kullanım ömrü
✅ İyi kamera
✅ Ekran kalitesi ve şarj süresi

Alternatif olarak fiyat/performans cihazlara da açığım, ithalatçı garantili modelleri de değerlendirebilirim ama servis sıkıntısı olmayanlardan.

Aklımda olan model

Xiaomi 14T Pro (144hz olduğu için şarj bakımından ve ısınma sorunu olur mu)

Birde Eylül ayında 15T ve 15T Pro çıkıcak aralarında çok büyük bir fark olur mu beklemeye değer mi?

Sizce bu bütçeye en mantıklı telefon hangisi? Kullandığınız, memnun kaldığınız modeller varsa paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkürler 🙏

bunlardan samsung portrede-şarjda geride ekran-işlemci-yazılım ve bataryada xiaomiden önde
xioami yazılımda çok çok geride videoda biraz geride(çözünürlükte) şarj ve portrede çok önde
honor batarya-şarj-portre olarak kusursuz çok çok önde diğerlerinden(ekran xioamiden biraz iyi)

işlemcide samsung>honor>xioami
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese selam,
Bütçem maksimum 40.000-45.000 TL. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve sizden öneri almak istiyorum. Önceliklerim şu şekilde:

✅ İyi kamera

Alternatif olarak fiyat/performans cihazlara da açığım, ithalatçı garantili modelleri de değerlendirebilirim ama servis sıkıntısı olmayanlardan.

Aklımda olan model

Birde Eylül ayında 15T ve 15T Pro çıkıcak aralarında çok büyük bir fark olur mu beklemeye değer mi?

Sizce bu bütçeye en mantıklı telefon hangisi? Kullandığınız, memnun kaldığınız modeller varsa paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkürler 🙏
sırasıyla
Oyun:Samsung>honor>xioami(samsung harici devasa fark yok)
Akıcı Arayüz ve Uzun Ömür:samsung>honor=xioami
Kamera:Samsung>honor>xiaomi
portre:Honor VS Xioami(İkiside mükemmel)>samsung
Video:samsung>honor>xiaomi
ekran:samsung>honor>xiaomi
şarj:xiaomi>honor>samsungx2

Son düzenleme:

bunlardan samsung portrede-şarjda geride ekran-işlemci-yazılım ve bataryada xiaomiden önde
xioami yazılımda çok çok geride videoda biraz geride(çözünürlükte) şarj ve portrede çok önde
honor batarya-şarj-portre olarak kusursuz çok çok önde diğerlerinden(ekran xioamiden biraz iyi)

işlemcide samsung>honor>xioami

sırasıyla
Oyun:Samsung>honor>xioami(samsung harici devasa fark yok)
Akıcı Arayüz ve Uzun Ömür:samsung>honor=xioami
Kamera:Samsung>honor>xiaomi
portre:Honor VS Xioami(İkiside mükemmel)>samsung
Video:samsung>honor>xiaomi
ekran:samsung>honor>xiaomi
şarj:xiaomi>honor>samsungx2
Maksimum 40k olsun hadi 45k zorlarım ama 50k benim bütçemi aşıyor maalesef
Yani aklımda 400 Pro yada 14T Pro var ikisini karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi ilk önceliğim oyun ama diğer özellikleride iyi olsun bide Eylül ayında 15T Pro çıkıcak aralarında çok büyük bir fark olur mu bilmiyorum

Son düzenleme:
400 PRO al geç tüm özellikleri çok iyi kötü olduğu yer yok

Maksimum 40k olsun hadi 45k zorlarım ama 50k benim bütçemi aşıyor maalesef
Yani aklımda 400 Pro yada 14T Pro var ikisini karşılaştırdığımızda hangisi daha iyi ilk önceliğim oyun ama diğer özellikleride iyi olsun bide Eylül ayında 15T Pro çıkıcak aralarında çok büyük bir fark olur mu bilmiyorum
fiyatı +7k gelir 14tye göre 1 ay sonra ekimde kesin 4-5k geriler 14t

400 PRO al geç tüm özellikleri çok iyi kötü olduğu yer yok

fiyatı +7k gelir 14tye göre 1 ay sonra ekimde kesin 4-5k geriler 14t
Honor'da iyi gibi Xiaomi'de iyi gibi bilemedim yani bu ikisi arasında kaldım herkes Xiaomi'yi kötülüyor galiba honor alıcam

Herkese selam,

✅ İyi kamera

Aklımda olan model

Şimdiden teşekkürler 🙏
YD 16 Pro max al çık bu işten bu ay sonu aynısını yapıyorum bende 16pmax alıp kurtuluyorum.

YD
Bütçeme uygun başka varsa söyleyebilirsin
TELEFON ALMA BU BÜTÇE İLE
s25+a çıkmıyorsa honor 400pro çıksa bile honor 400 pro al çünkü bu fiyata bedava telefon

Honor'da iyi gibi Xiaomi'de iyi gibi bilemedim yani bu ikisi arasında kaldım herkes Xiaomi'yi kötülüyor galiba honor alıcam
yazılımı çöp video-kamera konusunda geride xiaomi portre/ekran/işlemcide daha iyi honor

Geri