Neler Yeni

40-44k bandında laptop

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
oyun oynanacak ve ders yapılacak laptop arıyorum
bt teknolki sitesindeki 40-44k bandındaki delleri önerdiler ama 1k farkla aynı pcler var bu bantta bu attıklarım iyi midir daha iyisi var mıdır
şimdiden teşekkürler

whisper snow

80+ Silver

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kagusto

80+
oyun oynanacak ve ders yapılacak laptop arıyorum
bt teknolki sitesindeki 40-44k bandındaki delleri önerdiler ama 1k farkla aynı pcler var bu bantta bu attıklarım iyi midir daha iyisi var mıdır
şimdiden teşekkürler

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
kerem
bu bilgisayar nasıldır çok pc önerildi ama bu model hiç denk gelmedi
işlemci olarak i7 14ten düşmek istemiyodum aslında ama hiç stok yok
bunun işlemcisi nasıldır soğutması vs çok bi fark olur mu almak istediğimle veya neden bu model hp lerin 13. nesilleri değil açıklar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun işlemcisi nasıldır soğutması vs çok bi fark olur mu almak istediğimle veya neden bu model hp lerin 13. nesilleri değil açıklar mısınız
bide bu 60hz

Son düzenleme:

Kagusto

80+
Dizüstü bilgisayar alırken bence en önemli şey parça kalitesi, iç tasarım, muhtemel kronik sorunlar (hoparlör/kamera/batarya/klavye/touchpad vb.) gibi faktörleri değerlendirmek. HP Victus hiç görmedim kullanmadım, o yüzden hakkında yorum yapamam. Sadece MSI ve Lenovo kullanmışlığım/görmüşlüğüm var ve onların kalitesine şahidim. Attığım model hem teknik özellik hem de tasarım kalitesi açısından üstün duruyor ve Lenovo'ya güveniyorum. Önerme sebeplerim bunlar. Bizzat bu modeli kullanmış insanların yorumlarını okuyup araştırman önemli. Ekran yenileme hızı 60 Hz.miş mesela, bu senin için büyük bir handikap olabilir, kişisel tercihlerine bağlı.

Top Bottom