Dostlar 40 civarı laptop öneriniz var mıdır, eğer kesinlikle değecek ise 45 50ye çıkabiliriz belki, kuzenim için bakıyorum. 5050 veya 4060-70 iyi olur.
Teşekkürler hocam, benim de bu hoşuma gitti aslında ama daha iyisi var mı diye sormak istedim. Güzel bir 4060 varsa belki düşünülür diye konu açtım aslında.Ürünün altında bulunan 500 TL kuponu ve GGWP500 kodunu kullanınca fiyat 43.999 TL oluyor.![]()
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Slayer X5T-5050 C2 Intel Core i5 13500HX 32GB RAM 1TB SSD RTX5050 16" WUXGA 165Hz IPS FreeDOS Oyuncu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
GameGaraj, kasa alıp üzerine sadece kendi logosunu basan ve RAM vb. ekleyen bir marka. Ama kasaları çok kaliteli bir üretici TongFang'a üretiyorlar. Bu dizüstü bilgisayarın soğutması iyi ama hava akışı kısıtlı olduğundan dolayı stant kullanılması iyi olur.
Al sana 3 saat inceleme:
Loq vardı birkaç bin fazlaya ama kasa kalitesini, anakart sorununun olup olmamasını bilmiyorum.RTX 4070, RTX 5060’a kıyasla daha güçlü. Bu yüzden eğer uygun fiyata RTX 4070 bulabilirseniz, önceliğiniz o olsun.”
Hall sensör sorunu var mı, bir de intelin 14. Nesilde i7 i9 sorunlu değil mi?
Hocam 5060 vardı sanki 50bind mi ne gamegaraj geçen bi konuda atmışlardıDostlar 40 civarı laptop öneriniz var mıdır, eğer kesinlikle değecek ise 45 50ye çıkabiliriz belki, kuzenim için bakıyorum. 5050 veya 4060-70 iyi olur.
Sorunun detayini anlattigim konuTeşekkürler hocam, benim de bu hoşuma gitti aslında ama daha iyisi var mı diye sormak istedim. Güzel bir 4060 varsa belki düşünülür diye konu açtım aslında.
Loq vardı birkaç bin fazlaya ama kasa kalitesini, anakart sorununun olup olmamasını bilmiyorum.
Hall sensör sorunu var mı, bir de intelin 14. Nesilde i7 i9 sorunlu değil mi?
Teşekkürler.Sorunun detayini anlattigim konu
İntelin o sorunu masaüstülerde kaldı.Laptopta i9'larin çok az bir kısmında görüldü onun disinda temiz kendi kullandigim model.Konuyu elden geldikçe güncel tutmaya çalışıcam. Siz de video ve ss'ler ile birlikte sorun/öneri paylaşırsanız araştırıp düzenleyip eklerim.
Alınmayacak laptoplar ( Sıralama kötüden iyiye doğru 1 en kötü)
Msi thin, msi cyborg, Acer nitro v15 gibi underpowered gpu kullanılan cihazlar sorunsuz dahi olsa alınmamalı notunu düşüyorum.
Genel olarak noname yani kasayı al etiketi vur ucuzundan ram ssd tak şeklinde işleyen; bios ve kontrolcü uygulamaya update vermeyen Monster, casper, erazer ve gamegarajlara sıcak bakmıyorum. Ancak aralarından gamegaraj en azından fiyatına göre iyi...
- vada
- Cevaplar: 235
- Forum: Laptop Önerileri
Hiç görmedim hocam ya bulursanız alalım direktHocam 5060 vardı sanki 50bind mi ne gamegaraj geçen bi konuda atmışlardı
Gayet iyi değerler aslında, anakart probleminden dolayı lenovoyu biraz elemiştim de tekrar bakarım. Şarjın düşmesi sorunu oluyor mu peki oyunlarda falan, bi ara o da vardı lenovolardaLenovo loq kullanıyorum r7 7435hs + Rtx 4070 model kasa kalitesi gayet iyi RGB klavye yapay zeka desteği mevcut Lenovo engine al çip bunun dışı soğutma konusunda başarılı RDR2 ultra grafik 8x msaa ayarda 2 saat oynama sonucu ısı değerleri gayet iyi.
170w adaptör ile kullananlarda bu tarz şikayet konuları vardı 4050,4060 kartlarda 170w adaptör çıkıyor kutudan ama Rtx 4070 modelinde hem 230w adaptör çıkıyor hem de RGB klavye.Gayet iyi değerler aslında, anakart probleminden dolayı lenovoyu biraz elemiştim de tekrar bakarım. Şarjın düşmesi sorunu oluyor mu peki oyunlarda falan, bi ara o da vardı lenovolarda
Teşekkürler hocam170w adaptör ile kullananlarda bu tarz şikayet konuları vardı 4050,4060 kartlarda 170w adaptör çıkıyor kutudan ama Rtx 4070 modelinde hem 230w adaptör çıkıyor hem de RGB klavye.
8 fanlı soğutucum var Hepsiburada claws marka sattığı RGB li memnunum en azından altı standı olmasıda pasif soğutma sağlıyor fanlı olmasada.
Ben de şarjdan düşme durumuna rastlamadım %100 seviyesinde hep.