Neler Yeni

40-45k Laptop Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
40-45k ya bütçem var. Gaming laptop ne önerirsiniz? Victus16 düşünüyorum 4060 li modellerden. Ancak işlemci kısmında kafam karıştı. f/p olarak ne önerirsiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Semih
40-45k ya bütçem var. Gaming laptop ne önerirsiniz? Victus16 düşünüyorum 4060 li modellerden. Ancak işlemci kısmında kafam karıştı. f/p olarak ne önerirsiniz?
İstersen Asus tuf da düşünebilirsin ryzen7 modelleri iyidir oyunlarda sıkıntı yaşamazsın

egrdmm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Erdem
Ryzen tarafında muadili yok. Laptop sektöründe intel hakimiyeti var. İ7 14700hx, i9 14900hx işlemciler masaüstündeki çoğu ryzen işlemcilerden bile güçlü.
Hocam victuslar biliyorsunuz r7 ve r5 li modellerin soğutma olayı süper ama bende r5 li model hall sensör arızası yaptı bir de story oyunlarında sıkıntı yok ama valorant ve cs2 de bir tık düşük fps veriyor amd işlemciler intel neredeyse 2 kat fazla veriyor rekabetçi oyunlarda intel alıcam asus tuf mu düşünmeliyim victusdan devam mı bence intel işlemcilere bir watt ayarı çektim mi kendine gelir gibi ayrıca masaüstü performansları da baya farkediyo intellerin

Top Bottom