fiyatı nedir ?konu başlıkta yazıyor 40 bin km de 2017 model cbr 250r alınır mı?
,
mümkün gideri varda kazası vs var mı bir onlara bakmak lazım burdan bir şey demek zor ama kötü dğeil fiyatı yeni sayılabilecek bir model95 100 bin civarlaru 2017 model turuncu siyah
sola yatmış grenaj değişmiş o kadar diyorda bencede alınaiblir krank kırıyor dedikleri için arada kaldım yoksa sıfır rs200 alıcaktımmümkün gideri varda kazası vs var mı bir onlara bakmak lazım burdan bir şey demek zor ama kötü dğeil fiyatı yeni sayılabilecek bir model
Alınmaz saçmalama.95 100 bin civarlaru 2017 model turuncu siyah
Hocam git sıfır rs200 al yeminle daha sağlıklıdır. 40 bin km hondalar için ne kadar az olsa da sıfır rs200 daha mantıklı olacaktır. CBR ın sırf adı var diye o parayı vermek saçma olur.sola yatmış grenaj değişmiş o kadar diyorda bencede alınaiblir krank kırıyor dedikleri için arada kaldım yoksa sıfır rs200 alıcaktım
sırf adı var diye değil aslında rs200 lerde çok faszla kornik sorun var 0 alıp o kadar sorun yaşayınca insanı bunaltıyor debriyaja basınca stop etme gibi sinir eden kornikleri varAlınmaz saçmalama.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam git sıfır rs200 al yeminle daha sağlıklıdır. 40 bin km hondalar için ne kadar az olsa da sıfır rs200 daha mantıklı olacaktır. CBR ın sırf adı var diye o parayı vermek saçma olur.
rs200 veya 250sr al bak keyfinesırf adı var diye değil aslında rs200 lerde çok faszla kornik sorun var 0 alıp o kadar sorun yaşayınca insanı bunaltıyor debriyaja basınca stop etme gibi sinir eden kornikleri var
Valla bahsettigin sıkıntıları ilk senden duyuyorum ek olarak garantili ürün en kotu gider degistirttirsin. Cbrda öyle bir sansin da yok.sırf adı var diye değil aslında rs200 lerde çok faszla kornik sorun var 0 alıp o kadar sorun yaşayınca insanı bunaltıyor debriyaja basınca stop etme gibi sinir eden kornikleri var
evet garanti olayıda var biraz sıkıntılı bir süreç ama tüketici haklarıyla falan halledilebilir bazıları kullanıcı hatası diyip kabul etmiyor falan ama her türlü yenisini alırısn o motorunValla bahsettigin sıkıntıları ilk senden duyuyorum ek olarak garantili ürün en kotu gider degistirttirsin. Cbrda öyle bir sansin da yok.
250sr da parça sıkıntısı var galiba o yüzden 250sr a çok bakmadım yoksa nardo gri olanlaırı falan çok hoşuma gidiyorrs200 veya 250sr al bak keyfine
Tüketici hakem heyeti ne yapacak garantisi olmayan motora hocam şuan saçma konuşuyorsunuz.evet garanti olayıda var biraz sıkıntılı bir süreç ama tüketici haklarıyla falan halledilebilir bazıları kullanıcı hatası diyip kabul etmiyor falan ama her türlü yenisini alırısn o motorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
250sr da parça sıkıntısı var galiba o yüzden 250sr a çok bakmadım yoksa nardo gri olanlaırı falan çok hoşuma gidiyor