Neler Yeni

CBR R25 MI CFMOTO S250R MI?

heraishere

80+ Bronze
CF Moto yedek parça sıkıntısı var + kafa kafaya yaptığın kazalarda sadece göstergen kırılsa 40k masrafın çıkıyor.
İlk motorun olacaksa granajsız bir motor alabilirsin.
Ben dominar 250D aldım, memnumum.
Halen rodajını yapıyorum 4000 devri geçirmemeye çalışıyorum ama 80-90'lara çok güzel uzuyor motor.

CBR için de artık TR'ye getirmiyorlar.
Parça konusunda sıkıntı yaşamazsan bile fiyat konusunda üzecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başlangıç için LS2 Kask + İdeal bir eldiven ortalama totalde 4-5k civarına geliyor.
Ancak kafana değer veriyosan polikarbon değil karbon kaplama bir kask alırsın o zaman da eldivenle birlikte 15-20k bulur.
(Şehir içinde sürmeyeceksen, acemiysen) başlangıç için dizlik ve ceketi almadan idare edebilirsin.
Sonrasında ceket + dizlik alırsın.

Eldiveni de kumaş alma kaza yapmasan bile zamanla dikişleri atıyor deri al.
Ilk motorum değil ancak test sürüşleri hariç maksimum 150 lik motor kullandım. CBR R25 estetik acıdan çok güzel duruyor. Dediginiz gibi yedek parça konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirim ancak ortalama 4 yıl elimde tutmayı planlıyorum motoru. 4 yıllık süre zaafında temiz bir motor alırsam beni yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Motoru ls2 kaskıyla birlikte 135'e ilana koyanlar var. 2017 model 35 bin kilometrede. Ekipmanlara da 15 bin TL dersek ortalama 150 bin TL benim işimi görecek gibi.

Motoru özellikle şehir içinde kullanacağım dizlik , ceket , eldiven ve kasksız 100 150cc motor kullanmadım şimdiye kadar. Eğer bir sıkıntı çıkmaz alırsam tam ekipman almak daha mantıklı gibi duruyor.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
CF Moto yedek parça sıkıntısı var + kafa kafaya yaptığın kazalarda sadece göstergen kırılsa 40k masrafın çıkıyor.
İlk motorun olacaksa granajsız bir motor alabilirsin.
Ben dominar 250D aldım, memnumum.
Halen rodajını yapıyorum 4000 devri geçirmemeye çalışıyorum ama 80-90'lara çok güzel uzuyor motor.

CBR için de artık TR'ye getirmiyorlar.
Parça konusunda sıkıntı yaşamazsan bile fiyat konusunda üzecektir.

Başlangıç için LS2 Kask + İdeal bir eldiven ortalama totalde 4-5k civarına geliyor.
Ancak kafana değer veriyosan polikarbon değil karbon kaplama bir kask alırsın o zaman da eldivenle birlikte 15-20k bulur.
(Şehir içinde sürmeyeceksen, acemiysen) başlangıç için dizlik ve ceketi almadan idare edebilirsin.
Sonrasında ceket + dizlik alırsın.

Eldiveni de kumaş alma kaza yapmasan bile zamanla dikişleri atıyor deri al.
türkiyeye neden cbr getirmiyorlar acaba merak ettim.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Ilk motorum değil ancak test sürüşleri hariç maksimum 150 lik motor kullandım. CBR R25 estetik acıdan çok güzel duruyor. Dediginiz gibi yedek parça konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirim ancak ortalama 4 yıl elimde tutmayı planlıyorum motoru. 4 yıllık süre zaafında temiz bir motor alırsam beni yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Motoru ls2 kaskıyla birlikte 135'e ilana koyanlar var. 2017 model 35 bin kilometrede. Ekipmanlara da 15 bin TL dersek ortalama 150 bin TL benim işimi görecek gibi.

Motoru özellikle şehir içinde kullanacağım dizlik , ceket , eldiven ve kasksız 100 150cc motor kullanmadım şimdiye kadar. Eğer bir sıkıntı çıkmaz alırsam tam ekipman almak daha mantıklı gibi duruyor.
Kask 2. el alınmaz hocam adam kafasını koyuyor onun içine.
Teri, kiri vs ne kadar yıkarsan yıka ben asla kullanmam.
Ek olarak şehir içinde rodajı yapmak daha da zor olacaktır.
İkinci elde de tonla hile hurda geziyor umarım mutlu olacağın bir şekilde sonlanır...

Ben yerinde olsaydım ilk 500-750 km'yi yapabileceğim rahat bir alan varsa orada sıfır motor alarak kendim rodajını yapardım.
Diğer türlü aynı model motosikletle yarışamıyorsun :)

türkiyeye neden cbr getirmiyorlar acaba merak ettim.
CBR250RR’ın Euro 4 emisyon değerlerine uymadığı için Türkiye’ye gelemiyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
İkinci elde de tonla hile hurda geziyor umarım mutlu olacağın bir şekilde sonlanır...

Ben yerinde olsaydım ilk 500-750 km'yi yapabileceğim rahat bir alan varsa orada sıfır motor alarak kendim rodajını yapardım.

anladım teşekkürler. bizde kendimizi kandırıyoruz arada bi sitesine girerim şuna bakar çıkarım :D

1710889528969.png

heraishere

80+ Bronze

Sifir motorda bütçeme göre kaliteli bulmak çok zor. Bütçemi 200k ya çıkarsam ekipman dahil başka hangi motorları önerirsiniz? Çift silindir olduğu için yamaha r25 de aklıma yatıyor aslında.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Kırmızı - Siyah şeritli R6 güzelliği der geçerim hocam :D
Ama bunlarla 1. viteste gazı azıcık açmak bile ne keyif verir...
O zevki yaşamak düşünmesi bile cezbediyor insanı sorma şimdi bu motor fiyatı yazıyor yani trde var mı yokmu

heraishere

80+ Bronze

Evet 2. El konusunda benim de çok endişelerim var. Dayım galerici bağcılarda muhtemelen tanıdık bir motorcu vardır. Danışarak ve motoru iyice teste sokarak almak en mantıklısı.

O zevki yaşamak düşünmesi bile cezbediyor insanı sorma şimdi bu motor fiyatı yazıyor yani trde var mı yokmu
Fiyatını hakeden bir motor gerçekten o renklerin uyumu falan. Çok güzel.

150 - 160 bin civarinda 2016 model MT 25'ler de mevcut. Hangisi daha mantıklıdır?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Evet 2. El konusunda benim de çok endişelerim var. Dayım galerici bağcılarda muhtemelen tanıdık bir motorcu vardır. Danışarak ve motoru iyice teste sokarak almak en mantıklısı.

Fiyatını hakeden bir motor gerçekten o renklerin uyumu falan. Çok güzel.

150 - 160 bin civarinda 2016 model MT 25'ler de mevcut. Hangisi daha mantıklıdır?
Valla daldık gene hayellere sabah iş var ben burda ne yapıyorum iyi geceler herkeze.

heraishere

80+ Bronze

Ysuflix

80+ Gold
250SR iyi bi motor değil neden millet bakıyor anlamıyorum bile. RS200 daha iyi bence. Ama bu soruds tercihim kesinlikle CBR olurdu.

Top Bottom