heraishere
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ilk motorum değil ancak test sürüşleri hariç maksimum 150 lik motor kullandım. CBR R25 estetik acıdan çok güzel duruyor. Dediginiz gibi yedek parça konusunda biraz sıkıntı yaşayabilirim ancak ortalama 4 yıl elimde tutmayı planlıyorum motoru. 4 yıllık süre zaafında temiz bir motor alırsam beni yarı yolda bırakacağını düşünmüyorum. Motoru ls2 kaskıyla birlikte 135'e ilana koyanlar var. 2017 model 35 bin kilometrede. Ekipmanlara da 15 bin TL dersek ortalama 150 bin TL benim işimi görecek gibi.CF Moto yedek parça sıkıntısı var + kafa kafaya yaptığın kazalarda sadece göstergen kırılsa 40k masrafın çıkıyor.
İlk motorun olacaksa granajsız bir motor alabilirsin.
Ben dominar 250D aldım, memnumum.
Halen rodajını yapıyorum 4000 devri geçirmemeye çalışıyorum ama 80-90'lara çok güzel uzuyor motor.
CBR için de artık TR'ye getirmiyorlar.
Parça konusunda sıkıntı yaşamazsan bile fiyat konusunda üzecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başlangıç için LS2 Kask + İdeal bir eldiven ortalama totalde 4-5k civarına geliyor.
Ancak kafana değer veriyosan polikarbon değil karbon kaplama bir kask alırsın o zaman da eldivenle birlikte 15-20k bulur.
(Şehir içinde sürmeyeceksen, acemiysen) başlangıç için dizlik ve ceketi almadan idare edebilirsin.
Sonrasında ceket + dizlik alırsın.
Eldiveni de kumaş alma kaza yapmasan bile zamanla dikişleri atıyor deri al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Motoru özellikle şehir içinde kullanacağım dizlik , ceket , eldiven ve kasksız 100 150cc motor kullanmadım şimdiye kadar. Eğer bir sıkıntı çıkmaz alırsam tam ekipman almak daha mantıklı gibi duruyor.