Neler Yeni

CBR R25 MI CFMOTO S250R MI?

heraishere

80+ Bronze
Şöyle patlamaktan hiçbir zaman korkmaman lazım tecrüben iyiyse her türlü sürersin. Dediğim gibi ben torklu bir motorla başladım Boş bir alanda (grenaj koruma takoz koruma vs vardı tabii ki) fakat hiç düşürmedim.
Benim B ehliyetim yoktu. Direksiyon Eğitimi İse 8 Saat alma hakkın var. Yani 8 gün. 1 saat olarak bölüyorlar hocalar bazen insiyatif olarak fazla kullandırabiliyor. Kendi Hocam Bana "sen buraya motorla gezmeye geliyorsun benzin canavarısın" demişti Eğitimde :D
Youtube'daki videolardaki taktiklere pek takılı kalma derim 0 dan hiç bilmeyen insana bile orada öğretiyorlar. Bir Kadın vardı motor hiç sürmemiş A alacaktı MT-07 verdiler kadına kadın motoru 2 hafta da 4 kere devirdi. Motoru haşat etti. Ama yine de devam etti Aldı mı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim gibi yakıt konusunda çok agresif sürücü değilseniz yakmaz tek silindir olduğu için ama hız konusunda pek tatmin edici değildir.
Şimdiden Hayırlı olsun.
Ortalama kaç km hız yapıyor ?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Şöyle patlamaktan hiçbir zaman korkmaman lazım tecrüben iyiyse her türlü sürersin. Dediğim gibi ben torklu bir motorla başladım Boş bir alanda (grenaj koruma takoz koruma vs vardı tabii ki) fakat hiç düşürmedim.
Benim B ehliyetim yoktu. Direksiyon Eğitimi İse 8 Saat alma hakkın var. Yani 8 gün. 1 saat olarak bölüyorlar hocalar bazen insiyatif olarak fazla kullandırabiliyor. Kendi Hocam Bana "sen buraya motorla gezmeye geliyorsun benzin canavarısın" demişti Eğitimde :D
Youtube'daki videolardaki taktiklere pek takılı kalma derim 0 dan hiç bilmeyen insana bile orada öğretiyorlar. Bir Kadın vardı motor hiç sürmemiş A alacaktı MT-07 verdiler kadına kadın motoru 2 hafta da 4 kere devirdi. Motoru haşat etti. Ama yine de devam etti Aldı mı bilmiyorum.

Dediğim gibi yakıt konusunda çok agresif sürücü değilseniz yakmaz tek silindir olduğu için ama hız konusunda pek tatmin edici değildir.
Şimdiden Hayırlı olsun.
anladım yarın ben bi gideyim öğreneyim fiyatları şimdi b ehliyeti olduğu için indirim olucak bana genel bi yoklayayım.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
arorada valla eşşeğe biner gibi biniyorum en fazla çünkü 110 görüyor yamaha olanıda yeni aldık dün biraz zorlayayım dedim gece bi 120 üstüne doğru gidiyordu ama frenleri sert zorlamak istemedim yarın deneyeceğim ama. ona göre basarım hızı seviyorum.
Hızı seviyorsan Dersler de çok gaz açmaman lazım ben bazen kaptırıyordum kendimi hızı sevdiğim için.
Kaskın yoksa kask almanı tavsiye ederim. Derslerde herkesin giydiği ***** saçma kaskları veriyorlar bazen (şahsen bana öyle gelmişti.)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
Hızı seviyorsan Dersler de çok gaz açmaman lazım ben bazen kaptırıyordum kendimi hızı sevdiğim için.
Kaskın yoksa kask almanı tavsiye ederim. Derslerde herkesin giydiği ***** saçma kaskları veriyorlar bazen (şahsen bana öyle gelmişti.)
kask takıyorum o var ya yoksa plakaya 690 tl geçiriyorlar çünkü yedim 2 gün öncede radardan 900 tl civarı yedim arabayla tabi iş yeri 15 km jetta 1.6 2014 var 180 140 değişiyor.

NightWish2434

80+ Silver
250 sr artcisi ve kullanıcısı olarak artçı koltuğu berbat parça kalitesi düşük - orta ama sürmesi eğlenceli duruşu güzel

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Ortalama kaç km hız yapıyor ?
170 175 civarı genelde fakat açılmış motorlar 180 gördüklerini iddia ediyorlar (GPS verisi ile %kaç sapma olduğu önemli çünkü farklı bir motorla ibresinde 170 yazan motor sizi geçerse sizde 180 yazıyorsa ibrenizde sapma oranı yüksek olur.)

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
170 175 civarı genelde fakat açılmış motorlar 180 gördüklerini iddia ediyorlar (GPS verisi ile %kaç sapma olduğu önemli çünkü farklı bir motorla ibresinde 170 yazan motor sizi geçerse sizde 180 yazıyorsa ibrenizde sapma oranı yüksek olur.)
karıştı burası düzelttim bende yarın maxt tech toop speed denicem bakalım.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
anladım yarın ben bi gideyim öğreneyim fiyatları şimdi b ehliyeti olduğu için indirim olucak bana genel bi yoklayayım.
Evet sizden ders olarak ücret vs alınmayacak ne kadar erken alırsanız o kadar iyi.
kask takıyorum o var ya yoksa plakaya 690 TL geçiriyorlar çünkü yedim 2 gün öncede radardan 900 TL civarı yedim arabayla tabi iş yeri 15 km jetta 1.6 2014 var 180 140 değişiyor.
Sadece cezadan değil cidden önemli bir ekipman motorda kaporta görevi gördüğümüz için ekipman çok önemli.

karıştı burası düzelttim bende yarın maxt tech toop speed denicem bakalım.
dikkatli olun :)

heraishere

80+ Bronze
Evet hız konusunda biraz kötüymüş dediginiz gibi. Ancak bana göre 150 likten 250 liğe yeni geçeceğim aşırı hız yapıp kendimi kaybetmektense kademe kademe yükselmek daha mantıklı gibi geliyor.

Ekipman konusunda henuz bir kanıya varamadım. Özellikle süreceğim bölge istanbul olacağı için kötü bir ekipmanla sürmek muhtemelen çok kötü sonuçlara yol açacak. Onları motoru aldıktan sonra kalan bütçeye göre belirlemeyi düşünüyorum.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek
Evet hız konusunda biraz kötüymüş dediginiz gibi. Ancak bana göre 150 likten 250 liğe yeni geçeceğim aşırı hız yapıp kendimi kaybetmektense kademe kademe yükselmek daha mantıklı gibi geliyor.

Ekipman konusunda henuz bir kanıya varamadım. Özellikle süreceğim bölge istanbul olacağı için kötü bir ekipmanla sürmek muhtemelen çok kötü sonuçlara yol açacak. Onları motoru aldıktan sonra kalan bütçeye göre belirlemeyi düşünüyorum.
tabii ki bu sizin kararınız. Çok hızlı olmaması daha iyi fakat bir süre sonra bu hızda yeterli gelmeyecek..
Ekipman konusunda elinizde ne var ne yoksa ekipmana harcayın derim (eğer sürekli motor üzerinde olup motordan hiçbir zaman vazgeçmeyecekseniz)
Çünkü Sürücülerin suçu olmadan bile arabalar gelip sizi sıkıştırıp kaza yaptırabiliyor. Bu Seferde kalitesiz ekipman yüzünden daha büyük bir darbe alıyorsunuz.

heraishere

80+ Bronze
tabii ki bu sizin kararınız. Çok hızlı olmaması daha iyi fakat bir süre sonra bu hızda yeterli gelmeyecek..
Ekipman konusunda elinizde ne var ne yoksa ekipmana harcayın derim (eğer sürekli motor üzerinde olup motordan hiçbir zaman vazgeçmeyecekseniz)
Çünkü Sürücülerin suçu olmadan bile arabalar gelip sizi sıkıştırıp kaza yaptırabiliyor. Bu Seferde kalitesiz ekipman yüzünden daha büyük bir darbe alıyorsunuz.
Ekipman için ortalama ne kadar bütçe gerekli?

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
7emrek

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
CF Moto yedek parça sıkıntısı var + kafa kafaya yaptığın kazalarda sadece göstergen kırılsa 40k masrafın çıkıyor.
İlk motorun olacaksa granajsız bir motor alabilirsin.
Ben dominar 250D aldım, memnumum.
Halen rodajını yapıyorum 4000 devri geçirmemeye çalışıyorum ama 80-90'lara çok güzel uzuyor motor.

CBR için de artık TR'ye getirmiyorlar.
Parça konusunda sıkıntı yaşamazsan bile fiyat konusunda üzecektir.

Ekipman için ortalama ne kadar bütçe gerekli?
Başlangıç için LS2 Kask + İdeal bir eldiven ortalama totalde 4-5k civarına geliyor.
Ancak kafana değer veriyosan polikarbon değil karbon kaplama bir kask alırsın o zaman da eldivenle birlikte 15-20k bulur.
(Şehir içinde sürmeyeceksen, acemiysen) başlangıç için dizlik ve ceketi almadan idare edebilirsin.
Sonrasında ceket + dizlik alırsın.

Eldiveni de kumaş alma kaza yapmasan bile zamanla dikişleri atıyor deri al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,661
Üyeler
164,715
Son üye
trxsmile
Top Bottom