onlinedoktor
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 339
- İsim
- Mustafa Karadeniz
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha @DOGANALPASLANçöp
600tl bütçesi olan adama 685tl lik şey oneriyorsun ve ona o kadar verilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe artarsa:
![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Only US$104.99, buy best gamakay k87 mechanical keyboard 87 keys hot swappable type-c wired usb 3.1 nkro translucent glass base gateron switch abs two-color keycap rgb gaming keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
artmazsa:
![]()
GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Only US$79.24. GamaKay K66 Mechanical Keyboard is a 66-key gaming keyboard with Gateron switches, hot swappable Tyce-C wired RGB backlit, and crystalline base. It's perfect for PC and laptop gamers who want to take their gaming experience to the next level.www.banggood.com
switch olarak gateron sarı olanı seçin.
bütçe artarsa:
![]()
GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Only US$104.99, buy best gamakay k87 mechanical keyboard 87 keys hot swappable type-c wired usb 3.1 nkro translucent glass base gateron switch abs two-color keycap rgb gaming keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
artmazsa:
![]()
GamaKay K66 Mekanik Klavye 66 Tuş Gateron Anahtar Yerinde Değiştirilebilir Tyce-C Kablolu RGB Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi Kristal Tabanlı PC Laptop İçin
Only US$79.24. GamaKay K66 Mechanical Keyboard is a 66-key gaming keyboard with Gateron switches, hot swappable Tyce-C wired RGB backlit, and crystalline base. It's perfect for PC and laptop gamers who want to take their gaming experience to the next level.www.banggood.com
switch olarak gateron sarı olanı seçin.
Hocam bu bütçede sakın Outemu switchli klavyelere para vermeyin. Biraz sabredin Amazon'da her zaman güzel indirimler oluyor. İndirim geldiği gibi Hp Omen Encoder'i ya da İtopya'da yeniden indirime girerse Corsair K68'i satın alın. Ben de zamanında ışığa felan kanıp 400 liraya Pusat K3 Pro almıştım aldığıma bin pişman oldum. Önerim görünüşe değil, performansa ve sağlamlığa paranızı yatırın.Herkese iyi günler,
400-600 TL arası mekanik ışıklı mışıklı klavye arıyorum. İşin içinden çıkamıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var. Beğendiğim ışıklı mışıklı gamebooster g918 fire storm modeli oldu ama o markaya da kötü falan diyolar forumda. Siz bana neler önerirsiniz ışıklı olsun sağlam olsun uzun yıllar kullanabileyim ?