Neler Yeni

400₺ Klavye Önerisi

Jubatusz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Güvenç
Bütçe
400
beyler bütçe 350 450 diyebilirim tab2 aslında 300 400 ama 410 420 liraya çoook daha kaliteli varsa atmayı ihmal etmeyelim :d şimdi aradığım özellikler Red switch ayrıca olmazsa olmaz rgb :d uu mekanik söylememe gerek yoktur herhalde Red switch zaten neyse ses tekerleği + olur bilek desteği çok önemlimidir olmazsa olmazmıdır yani bilek desteği de ayrı bir +
kısaca
rgb kesin
Red switch mekanik kesin
bilek desteği +++
ses tekerleği +

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
Walter White
bunda direk marka basılmış ürün dedikleri için ve bazı şikayetler duydum o yüzden biraz soğudum ama
evet,öyle bir söylenti var.Ama bu haricinde ya game power,James Donkey alıcaksın ya da membran logitech falan alıcaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
beyler bütçe 350 450 diyebilirim tab2 aslında 300 400 ama 410 420 liraya çoook daha kaliteli varsa atmayı ihmal etmeyelim :d şimdi aradığım özellikler Red switch ayrıca olmazsa olmaz RGB :d uu mekanik söylememe gerek yoktur herhalde Red switch zaten neyse ses tekerleği + olur bilek desteği çok önemlimidir olmazsa olmazmıdır yani bilek desteği de ayrı bir +
kısaca
RGB kesin
Red switch mekanik kesin
bilek desteği +++
ses tekerleği +
Redragon indrah a bakabilirsin ama blue switch

Jubatusz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Güvenç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bir marka adam gibi şu fiyatlara red switch rgb sorunsuz model çıkarsında tüm insanlık rahatlasın :D zaten gamepower fln düşünmüyorum cidden zar zor para biriktiriyorum 700tl fln var şimdi gitcem bimden 250ye rival 3 alıcam kalanıda drop plus düşünüyorum ya da hs50pro 450ye fln düşerse onu alırım yani anlıcağınız 400 450 biriktirmem çok kolay olmayacak ve adam gibi bişey almak istiyorum blue switch severim ama gece oyun oynatmaz valla bizim evde bu arada rampage kb-r103 hakkında ne düşünüyorsunuz ben inceleme izledim ve çok sevdim mouse pada ışık vermesi falan

binefsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yiğit efe ateş
dostum ogre rgb al kalan 5 liraya iskender künefe yaparsın.

Top Bottom