Rotangar
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,116
neden kimse beni anlamıyorki.Birazcık mecaz yani.Demeye calıstıgımın farkındasınızda .Ömür boyu ?
Hiç bir ama hiç bir ürünün ömür boyu garantisi olmaz!
neden kimse beni anlamıyorki.Birazcık mecaz yani.Demeye calıstıgımın farkındasınızda .Ömür boyu ?
Hiç bir ama hiç bir ürünün ömür boyu garantisi olmaz!
Sonuca göre bugün siparişini verdim. Bu kadar kişi öneriyorsa alınmalı diye düşünüyorum.BÜYÜK KLAVYE ANKETİ! LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM.
EDİT(26.02.2021): Monster Pusat K3 Pro aldım çok pişmanım önerim bu markadan uzak durmanız. Arkadaşlar dün öneri konusu açmıştım klavyeyle ilgili. Uzun zamandır da forumda araştırma yapıyorum ve Abdullah abinin çektiği klavye videolarını izliyordum. Şuana kadar 300-400 lira bandında en çok...forum.donanimarsivi.com
Sen iyi misin? Dediğin şeyleri kendin yalanlıyorsun şuan. İlk mesajında E-sporcu değilsen mekanik alma demedin mi? Piyasada f/p klavye satan tek marka Gamepower mı? Çoğu kişi ogreye para veriyorsa banane. Elinde çok daha iyisini alma şansı varya off anlayan anladı daha uzatamam.BEn genel konusuyorum coğu kisi gidiyo ogreye 300 verio sonra bozuldu diyo.
Ben Gamepower'ı savundum mu , o daha kötü.ya off anlayan anladı daha uzatamam.BEn genel konusuyorum coğu kisi gidiyo ogreye 300 verio sonra bozuldu diyo.
"yaa offf kimse beni anlamıyor" demek yerinde düzgün bir şekilde anlatırsanız anlama şansımız artar.neden kimse beni anlamıyorki.Birazcık mecaz yani.Demeye calıstıgımın farkındasınızda .