400 TL klavye onerisi

Ömür boyu ?

Hiç bir ama hiç bir ürünün ömür boyu garantisi olmaz!
neden kimse beni anlamıyorki.Birazcık mecaz yani.Demeye calıstıgımın farkındasınızda .

Sonuca göre bugün siparişini verdim. Bu kadar kişi öneriyorsa alınmalı diye düşünüyorum.

ya off anlayan anladı daha uzatamam.BEn genel konusuyorum coğu kisi gidiyo ogreye 300 verio sonra bozuldu diyo.
Sen iyi misin? Dediğin şeyleri kendin yalanlıyorsun şuan. İlk mesajında E-sporcu değilsen mekanik alma demedin mi? Piyasada f/p klavye satan tek marka Gamepower mı? Çoğu kişi ogreye para veriyorsa banane. Elinde çok daha iyisini alma şansı var

Son düzenleme:
ya off anlayan anladı daha uzatamam.BEn genel konusuyorum coğu kisi gidiyo ogreye 300 verio sonra bozuldu diyo.
Ben Gamepower'ı savundum mu , o daha kötü.

Arkadaş öneri demiş piayasada o kadar kaliteli ve güzel mekanik klavyeler varken siz g213 tavsiye ediyorsunuz benim tepki gösterdiğim şey o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neden kimse beni anlamıyorki.Birazcık mecaz yani.Demeye calıstıgımın farkındasınızda .
"yaa offf kimse beni anlamıyor" demek yerinde düzgün bir şekilde anlatırsanız anlama şansımız artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küçük klavye istiyorsanız Redragon'un K522 gibi klavyeleri var ve gayet güzeller , sanırsam @zbabomen kullanıyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,462
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri